Barcelona Başkanı Laporta'dan Messi açıklaması! Geri dönüyor mu?

Ali Bozkurt
14.11.2022 - 10:23 | Son Güncellenme: 14.11.2022 - 10:28

Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG forması giyen dünya yıldızı Lionel Messi için La Liga ekibi Barcelona Başkanı Laporta açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Barcelona Başkanı Laporta'dan Messi açıklaması! Geri dönüyor mu?

AJANSSPOR HABER

2020 yılında İspanya La Liga ekibi Barcelona'dan ayrılarak Fransız ekibi PSG ile sözleşme imzalayan Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin tekrarda eski takımına döneceği haberlerinden sonra Barcelona Başkanı Laporta, açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Başka takımda forma giyiyor''

Katalan ekibinin başkanı Joan Laporta, Messi’nin geri dönüp dönmeyeceği sorusuna cevap verdi. Laporta, “Messi, Barcelona’nın her zaman evi olacak. Bunun kendisi de farkında. Ama onun hakkında konuşmayalım. Çünkü başka bir takımda forma giyiyor” dedi.

''Konuşursam, kimseye faydam olmaz''

Laporta, sözlerine şöyle devam etti: “Onun geleceğiyle ilgili konuşursam, kimseye faydam olmaz. Onun bir sözleşmesi var. Gelecekte ne olup, ne biteceğini hep birlikte göreceğiz. Tek diyebileceğim, Messi’nin bu kulübün gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğu...'' dedi.

Messi'nin istatistikleri

Fransa Ligi'ne damga vurmaya devam eden Messi, eski günlerinide hayranlarına hatırlattı. Tecrübeli futbolcu, 18 maça çıkarken, 12 kez rakip fileleri havalandırdı, 14 de gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler