Lionel Messi Bellingham'ı ikinci sıraya attı! Bir numara Cim Bom'un rakibinden

Burak Alaca
14.11.2023 - 17:40 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 18:08

Inter Miami forması giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, Real Madrid'li Jude Bellingham'ı en iyi genç oyuncu sıralamasında iki numaraya koydu. İşte Arjantinlinin bir numarası...

Lionel Messi Bellingham'ı ikinci sıraya attı! Bir numara Cim Bom'un rakibinden

AJANSSPOR-HABER

Inter Miami forması giyen Arjantinli süper yıldız Lionel Messi geçtiğimiz haftalarda yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon D'Or ödülünü 8. kez kazanmayı başardı. Arjantinli yıldızın en iyi genç oyuncuya verilen Kopa Trophy ödülündeki oylaması ise herkesi şaşırttı.

Cim Bom'un rakibinin yıldızını Bellingham'ın önüne koydu

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Lionel Messi'nin 21 yaş altı en iyi oyuncuya verilecek ödüldeki oylamasını duyurdu. 36 yaşındaki oyuncunun temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızı Jamal Musiala'yı ilk sıraya koyması dikkat çekti. İşte Messi'nin sıralaması:

1-Jamal Musiala

2-Jude Bellingham 

3-Pedri

 

Ödül beklenen isme gitti

Kopa Trophy ödülünün sahibi beklendiği üzere Real Madrid'in 20 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Jude Bellingham oldu. Başarılı oyuncu 2021 yılında bu ödülün oylamasını 2. sırada bitirmişti.

İlgini Çekebilir
Valverde: "Messi'yi nasıl durduracağımı bilmiyorum"
Habere Git

Bellingham Musiala'yı 2'ye katladı

Ödülün sahibini bulduğu esnada oylamada çıkan sonuç da açıklandı. Jude Bellingam 90 oy ile zirvede yer alırken, 2. Jamal Musiala 42, 3. Pedri ise 33 oy ile sıralandı.

Real Madrid'in gol yükünü sırtlandı

Borussia Dortmund'ta 8 numara olarak görev alan Jude Bellingham, Real Madrid'e transferinin ardıdan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin dokunuşu ile daha ofansif bir rol üstlendi. İspanyol devi ile bu sezon şimdiye kadar 14 maça çıkan İngiliz 13 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Tuchel'in as adamı oldu

Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'in değişmezlerinden olan Jamal Musiala ise bu sezon Bavyera ekibi ile 14 maça çıktı. İngiliz asıllı Alman bu maçlarda 4 gol, 3 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Messi, Haaland'a 105 puan fark attı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler