Messi geldi, Mbappe gidiyor! Real Madrid'le...

19.08.2021 - 19:51 | Son Güncellenme: 19.08.2021 - 19:59

Son dakika transfer haberleri... Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe, Real Madrid'le görüşmelerini sürdürüyor. İşte detaylar...

Messi geldi, Mbappe gidiyor! Real Madrid'le...

AJANSSPOR - HABER

 

Avrupa'da transfer hareketliliği bitmek bilmiyor. Bu yaz, Lionel Messi; Achraf Hakimi, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma'yı transfer eden Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe'yi kaybetmek üzere. Genç Fransız, 'Kral'ın takımı Real Madrid'le anlaşmaya vardı. 

Kontratı sona eriyor

Temmuz 2018'de henüz 19 yaşındayken 145 milyon Euro bedelle AS Monaco'dan Paris Saint-Germain'e geçen Kylian Mbappe, önümüzdeki yıl boşa çıkıyor. Takımının yeni kontrat tekliflerini reddeden genç oyuncu, Ocak 2022'de Real Madrid'le ön protokol imzalayacak.

Takımdan ayrılacak

İspanyol gazeteci Sergio Valentin, 22 yaşındaki süper starın takımından ayrılmak istediğini yönetime söylediğini; Real Madrid'le ön mutabakata vardığını iddia etti. Paris Saint-Germain, Mbappe'ye zorluk çıkartmazsa bu transfer beklenenden daha önce gerçekleşecek. Genç oyuncunun, Lionel Messi geldikten sonra bu kararını somutlaştırdığı ileri sürüldü.

Kylian Mbappe'nin istatistikleri

2018 yılından bu yana Paris Saint-Germain'in formasını giyen Kylian Mbappe, bu süreçte 173 maça çıkarken; 132 gol atıp 63 asist yaptı. Kariyeri boyunca 24 kez sarı kart cezası alan futbolcu, hiç kırmızı kart görmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler