Messi golünü attı, PSG Manchester City karşısında kazandı! (Maç Özeti)

28.09.2021 - 23:48 | Son Güncellenme: 29.09.2021 - 00:32

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ve Manchester City karşılaştı. Messi'nin de ilk golünü attığı PSG Manchester City maç özeti, maç sonucu ve goller haberimizde.

Messi golünü attı, PSG Manchester City karşısında kazandı! (Maç Özeti)

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Paris Saint - Germain, kendi evinde Manchester City ile kozlarını paylaştı. Fransız ekibi, Parc des Princes’de oynanan mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

 

 

 

Messi, PSG formasıyla ilk golünü attı

Paris Saint - Germain’e galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Idrissa Gueye ve 74. dakikada Lionel Messi kaydetti. Lionel Messi, PSG formasıyla ilk golünü Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'e karşı atmış oldu.

 

Arjantinli oyuncu, eskiden birlikte çalıştığı Manchester City Menajeri Guardiola'yı da bu golle üzdü. Kariyerinin en parlak günlerini şu anda Pep Guardiola ile yaşayan Messi, tecrübeli teknik adam ile Barcelona’da Şampiyonlar Ligi de kazanmıştı. 

 

 

PSG ve City’nin puan durumu ile fikstürü

Bu sonucun ardından Paris Saint - Germain A Grubu’ndaki puanını 4’e yükseltti. İngiliz temsilcisi Manchester City ise 3 puanda kaldı. Gelecek maçta PSG Leipzig’i konuk edecekken; City ise Club Brugge ile karşılaşacak. 

 

Maç sonu soyunma odası paylaşımı

İngiliz ekibini deviren PSG'de Neymar, Mbappe ve Messi, karşılaşma sonrası soyunma odasında galibiyet pozu verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler