"Messi için 250 milyon Euro'yu reddettim"

30.11.2020 - 15:17 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 15:17

Barcelona haberleri.... İspanya La Liga Santander ekiplerinden Barcelona'da 2003-2010 yılları arasında başkanlık yapan Joan Laporta, 24 Ocak'ta yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olacağını açıkladı. Laporta ayrıca başkanlık yaptığı dönemde 2006 yılında Inter Milan'ın Lionel Messi için yaptığı 250 milyon Euro'luk teklifi de reddettiğini söyledi. Detaylar haberimizde...

"Messi için 250 milyon Euro'yu reddettim"

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

2003-2010 yılları arasında FC Barcelona'da başkanlık görevini yürüten Joan Laporta, bugün resmen başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

Barça'yı seviyoruz sloganı ile adaylığını duyurdu

'Barça'yı seviyoruz' (Estimem el Barça) sloganı ile basının karşısına çıkan Laporta, "Hayatımın en büyük zorluğuyla karşı karşıya olduğumu itiraf edebilirim. Harika bir ekibim var, büyük bir şevk ve çalışma arzusuyla buraya geldik. Bugün burada kendimi tanıtıryorum çünkü Barça taraftarlarını ve halkımızı seviyorum, La Masia'yı da seviyorum. Müthiş profesyonellerden oluşan büyük bir ekimiz var" dedi.

 

"Messi ile konuşmadım"

Messi hakkında da konuşan Laporta, "Messi'nin Barça'yı sevdiğinden kimsenin şüphesi olamaz. Onunla ilişkimiz iyi ve birbirimize saygı duyuyoruz. Onunla gelecek konuları hakkında konuşmadım. Şu an karar verme yetkisi olmadan onunla konuşmanın uygun olmayacağını düşünüyorum. Seçimler olur ve biz de göreve gelirsek o zaman bunu oturur onunla konuşuruz. Ama şunu özellikle vurgulamak isterim, Leo Barça'yı seviyor ve ilişkimiz saygı ve sevgiye dayalı" şeklinde konuştu.

 

Messi için 250 milyon Euro'yu reddetti

Laporta, 2016 yılında Lionel Messi için İtalyan devi Inter Milan'dan gelen 250 milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini açıkladı.

 

Seçim ne zaman yapılacak?

Öte yandan FC Barcelona'da başkanlık seçimi 24 Ocak'ta yapılacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler