Messi için 500 milyon Euro'yu gözden çıkardı

30.08.2020 - 08:58 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 08:58

Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Lionel Messi, hangi takıma transfer olacak? Arjantinli yıldızın transferinde en avantajlı kulübün Inter olduğu iddia edildi.

Messi için 500 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan ve Katalan ekibinin sezon öncesi antrenmanlarına katılmama kararı alan Lionel Messi'nin gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merak konusu.

Skorer'in İtalyan basınına dayandırdığı habere göre; Inter, Messi transferi için büyük çaba veriyor. Milano ekibinin sahibi Steven Zhang, ülkesi Çin’den özel bir sponsor bularak ciddi adımlar attığı iddia edildi.

Haberde, Inter'in, Messi için Barcelona'ya bonservis bedeli bile ödemeyi göze aldığı vurgulanırken, İtalyan devinin bu sayede Manchester City ve PSG gibi önemli takımların önüne geçtiği ifade edildi.

Hem maaş konusunda hem de transfer çalışmaları için gerekli kaynağı bulduğu belirtilen Zhang’ın bir hayli istekli olduğu kaydedildi. Serie A temsilcisinin 400 ila 500 milyo Euro arası bir bütçe hazırlayacağı savunuldu.

Messi'nin tek taraflı fesih hakkı var mı?

Arjantinli futbolcunun avukatları, 10 Haziran 2020’ye kadar yürürlüğe sokması gereken ‘tek taraflı fesih’ maddesi üzerinde uğraşıyor. 33 yaşındaki oyuncunun avukatları FIFA’nın kuralları üzerinde çalışıyor ve koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan süreci öne çıkarıyor.

Serbest kalma bedeli 700 milyon Euro mu?

Öte yandan Lionel Messi'nin Barcelona ile olan sözleşmesini fesh etmek için 700 milyon Euro tazminat ödemesine hükmeden maddenin 2019-2020 sezonunda sona erdiği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler