Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun satranç finali nasıl biter?

Feride Kara
19.11.2022 - 23:08 | Son Güncellenme: 19.11.2022 - 23:41

Messi ve Ronaldo Instagram hesaplarından eş zamanlı olarak paylaşım yaptı. Herkes ikilinin paylaşımına ilgi gösterdi ama kurgulanan satranç maçına pek dikkat edilmedi.

Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun satranç finali nasıl biter?

AJANSSPOR HABER

Kariyerleri boyunca rekabet içinde olan Dünya Kupası için Arjantin ve Portekiz'in en etkili kozları Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi bir marka için objektif karşısına geçti.

Bavul ve sandık simgesi

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun ortak paylaşımları sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Satranç oynayan iki futbolcunun bir arada olduğu fotoğrafta bavul ve sandık yer aldı. Bavul vedalarının yaklaştığı sandık ise efsane olduklarını simgeledi. 

Satranç maçının analizi

Messi ve Ronaldo'nun satranç oynarken yer aldığı fotoğrafta oyunun nasıl olduğu gözden kaçtı. Satranç maçının analizi ise Mirtilian Karzak isimli bir kullanıcı yaptı. Karzak "Siyah ve beyaz piyon birbirlerini kilitlemişler. Messi’nin siyah kalesi beyaz piyonu yerse, Ronaldo’nun veziri kaleyi yer, bu olursa Messi’nin veziri Ronaldo’nun vezirini yiyor, Ronaldo’nun şahı ise Messi’nin vezirini yiyor. Yenişememe üzerine ustalıkla hazırlanmış." ifadelerini kullandı.
 

İlgini Çekebilir
Messi ve Ronaldo'dan ortak paylaşım
Habere Git

Carlsen ve Nakamura maçının aynısı

Ayrıca Messi ve Ronaldo'nun fotoğrafındaki satranç pozisyonu Magnus Carlsen ve Hikaru Nakamura’nın 2017’de berabere kaldığı karşılaşmadan alınmış .

Senin için hazırladığımız haberler