Lionel Messi, Inter Miami'de İlk Golünü Son Dakika Attı! Beckham...

22.07.2023 - 10:16 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 10:39

Lionel Messi, MLS kariyerine çok hızlı giriş yaptı. Dünya yıldızı Arjantinli yedeklerde başladığı maçın son dakikasında serbest vuruştan maçı kazandırmayı başardı. Detaylar...

Lionel Messi, Inter Miami'de İlk Golünü Son Dakika Attı! Beckham...

AJANSSPOR HABER

Lionel Messi, ABD kariyerine de muhteşem bir başlangıç yapmayı başardı. Arjantinli yıldız oyuncu Messi, Inter Miami'deki ilk maçına yedekte başlayıp son dakikada enfes bir gol attı. Detaylar...

Inter Miami kazanan taraf oldu

Inter Miami, Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen 2023 Ligler Kupası’nda Cruz Azul’u 2-1 mağlup etti.

Yıldızlar Messi'yi izledi

NBA efsanesi LeBron James, kadınlar tenisinin unutulmazlarından Serena Williams ve birçok dünya yıldızının tribünden Messi'nin ilk maçını izledi.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz: "Arda Güler, henüz Messi değil"
Habere Git

Son dakika golüyle maçı getirdi

54. dakikada Barcelona’dan da takım arkadaşı olan Busquets ile birlikte oyuna giren Messi, 90+4’te yayın hemen gerisinden sol ayağıyla kullandığı enfes serbest vuruşla topu filelere göndererek Inter Miami’yi galibiyete taşıdı.

''Lionel Andres Messi, insan değil''

MLS’in resmi Twitter hesabı, Messi’nin golünü “Lionel Andres Messi, insan değil” notuyla paylaşırken video 5 saatin sonunda 12 milyon kez görüntülenme elde etti.

David Beckham çıldırdı

Inter Miami'nin sahiplerinden olan efsane futbolcu David Beckham, tribünden karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. David Beckham, Messi'nin golünden sonra sevinçten yerinde duramadı.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ

Senin için hazırladığımız haberler