PSG'de Luis Campos'dan Messi'ye Yeni Sözleşme Teklifi! | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
05.02.2023 - 15:01 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 15:20

Transfer haberleri... Paris Saint Germain Sportif Direktörü Luis Campos, Lionel Messi'yi gelecek sezonda takımda tutmak istediklerini açıkladı. İşte detaylar

PSG'de Luis Campos'dan Messi'ye Yeni Sözleşme Teklifi! | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Arjantin'i 36 yıl sonra Dünya Kupası şampiyonluğuna taşıyan Lionel Messi, gelecek sezon PSG'de kalabilir. Fransız devi Paris Saint-Germain, sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Lionel Messi'nin kontratını uzatmak için harekete geçti.

Campos: "Messi'yi PSG'de tutmak istiyoruz"

Paris Saint Germain Sportif Direktörü Luis Campos, Fransa'da yayın yapan Telefoot'a verdiği röportajda Lionel Messi ile sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini ve Arjantinli yıldızı takımda tutmak istediklerini açıkladı. 

Campos açıklamasında, "Şu anda Messi ile sözleşme uzatmak için görüşme halindeyiz. Onu burada tutmak istiyoruz, bunu gizleyemem. Yeni kontrat için konuşuyoruz ve onu takımda tutmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ramos'tan Ronaldo'yu şoke eden sözler! Messi...
Habere Git

İlk senesinde zorlandı

Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak PSG'nin yolunu tutan Lionel Messi'nin Fransız ekibindeki ilk senesi kolay geçmedi. Adaptasyon sorunları yaşayan yıldız futbolcu, Barcelona'daki performansını da sahaya yansıtmakta zor anlar yaşadı. 

PSG taraftarları, Messi'yi slıklanmıştı

Messi, özellikle geçen sezon PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından PSG taraftarları tarafından eleştirilerin odağında yer almış ve ıslıklanmıştı.

Ronaldo'yu geride bıraktı

Dünya Kupası zaferiyle bu sezon üstün bir performans sergileyen Arjantinli yıldız, geçtiğimiz hafta ağları havalandırarak Avrupa'nın 5 büyük ligindeki gol sayısında Ronaldo'yu geride bırakmıştı. Messi son maçlar birlikte 697 gole ulaşırken Ronaldo'nun 696 golü bulunuyor.

Lionel Messi: "Bir gün Barcelona'ya geri döneceğim"

Öte yandan Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde ülkesinin spor gazetesi Ole'ye kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Messi, "Kariyerimde alabileceğim tüm kupaları kazanmış olmak çılgınca. Artık 36 yaşına gireceğim ve Milli formayı uzun olmasa da biraz daha giymeye devam edeceğim" diye konuştu. Arjantinli süperstar, "Futbolu bıraktıktan sonra Barcelona'ya geri döneceğim kesin. Çünkü orası benim evim" ifadelerini kullandı.

Lionel Messi, 2021 yılında uzun yıllar formasını giydiği ve efsanesi olduğu Barcelona ile yeni sözleşme imzalayamamış ve Paris Saint-Germain'in yolunu tutmuştu. Transferin ardından PSG, ticari gelirinin artırmasına yardımcı olan birçok sponsorluk sözleşmesi kazanırken Barcelona ise hem ekonomik hemde sportif açıdan zor günler geçirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler