‘Messi yoksa ben de yokum!’ Barcelona’da büyük kriz

07.08.2021 - 00:09 | Son Güncellenme: 07.08.2021 - 00:19

Barcelona’da Lionel Messi’nin vedası Sergio Agüero’yu şoka soktu. 2 ay önce alınan Arjantinli golcünün de ayrılmak istediği öne sürüldü. İşte detaylar...

‘Messi yoksa ben de yokum!’ Barcelona’da büyük kriz

AJANSSPOR-HABER

Barcelona’da Lionel Messi’nin 16 yıl sonra gelen vedası bütün taşları yerinden oynattı. Katalan kulübünde taraftarından futbolcusuna kadar büyük şok yaşanıyor. 

2 ay önce geldi şimdi gitmek istiyor

Messi’nin gidişi Barça’da domino etkisi yaratabilir. Bu konuda ilk sürpriz Sergio Agüero’dan geldi. Henüz 2 ay önce Manchester City'den Barcelona’ya bedelsiz transfer olan Arjantinli golcünün de takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.  

'Agüero sözleşmesini feshedecek' iddiası

La Porteria’nın haberine göre Agüero, kendisine Messi’nin takımda tutulacağı garantisi verildiğini ve bu nedenle Barça’yı seçtiğini dile getirdi. Aynı zamanda yakın arkadaşı olan vatandaşının ayrılmasıyla bütün motivasyonu kaybolan ünlü golcünün avukatlarına talimat verdiği ve sözleşmesinin feshini istediği belirtildi.  

Depay ile beraber lisansları çıkmadı

Bununla beraber Barcelona, Sergio Agüero’nun lisansını da hala çıkaramadı. La Liga yönetimi, ibir diğer flaş transfer Memphis Depay ile beraber dünyaca ünlü golcüye harcama limitinin dışında kaldıkları için henüz vize vermedi. Ligin başlamasına 10 gün kala yaşanan bu durum büyük tartışma yarattı.

İlgini Çekebilir
Barcelona'da yaprak dökümü! Agüero ve Depay...
Habere Git

Barcelona'nın satış yapması lazım

La Liga yönetiminin yeni aldığı finansal fair-play kararından ötürü, Barcelona'nın güncel limiti 382 milyon 700 bin Euro olarak belirlendi. Bunun içerisinde oyuncuların yıllık giderleri olduğu gibi takımın konaklamasından, personel ücretine varıncaya dek birçok gider kalemi bulunuyor. Bu nedenle, diğer La Liga ekiplerinde olduğu gibi Barcelona da düşünmediği futbolculardan kurtulmak istiyordu. 

Messi faturası Griezmann'a çıktı

Bu isimlerin başında gelen Antoine Greizmann, Katalan ekibinin ayrılık talebini reddetti. Barcelonalı taraftarlar bu yüzden Fransız yıldızı, Messi’nin kaybından sorumlu tutarak tehdit etmeye başladı. 

İlgini Çekebilir
Messi transferinde Eyfel Kulesi detayı! Teklif ortaya çıktı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler