Messi Instagram beğeni rekorunu yumurtadan aldı!

Feride Kara
20.12.2022 - 14:15 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 14:38

Arjantin ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan Lionel Messi ınstagram tarihinin en çok beğeni alan gönderisi rekorunu 58 milyonla sarı yumurta görselinin elinden aldı.

Messi Instagram beğeni rekorunu yumurtadan aldı!

Arjantin Dünya Kupası'nın zaferini yaşarken Lionel Messi'nin Dünya Kupası şampiyonluğu paylaşımı Instagram tarihinin en çok beğeni alan gönderisi oldu.

58 milyondan fazla beğeni aldı

Dünya Kupası taşıdığı anları paylaşan Messi'nin sosyal medyadaki şampiyonluk fotoğrafı Instagram tarihinin en çok beğeni alan gönderi rekorunu kırdı. Paylaşım 58 milyondan fazla beğeni aldı.

 

 

Sarı yumurta rekorunu kaptırdı

Lionel Messi'nin Arjantin ile yaşadığı Dünya Kupası paylaşımınından önce rekor world_record_egg hesabındaki ''sarı yumurta'' görseline aitti. Sadece bir yumurta görselinin paylaşıldığı fotoğraf 56 milyondan fazla beğeni almıştı. 

İlgini Çekebilir
Messi kupayı kaldırdı, cebe 42 milyon dolar girdi
Habere Git

Messi'nin paylaşımı

"O kadar çok hayal ettim, o kadar çok istedim ki hala inanamıyorum... Aileme, beni destekleyen herkese ve ayrıca bize inanan herkese çok teşekkür ederim. Arjantinlilerin birlikte savaştığımızda ve birleştiğimizde yapmak istediklerimizi başarabileceğimizi bir kez daha gösterdik. Liyakat, bireyselliklerin üzerinde olan bu gruba aittir, tüm Arjantinlilerin de rüyası olan aynı rüya için savaşan herkesin gücüdür... Başardık!!!"

Nusret Messi'yi darladı

Lionel Messi ile fotoğraf çektirmek isteyen Nusret Gökçe, yıldız oyuncuyu bir türlü rahat bırakmadı. Lionel Messi'nin, Nusret Gökçe'nin ısrarlı fotoğraf talebinden rahatsız olduğu gözlendi. İkilinin videosu sosyal medyaya damga vurdu. 

Arjantin Milli Takımı'nı bırakmadım

Maçın ardından konuşan Messi Milli Takımı bırakıp bırakmadığı konusunda "Biliyorum! Bu kupayı bana tanrı hediye etti. Bunu kalbimde hissediyorum. Finali kazanma şeklimiz onu daha da özel kıldı. Arjantin Milli Takımı'nı bırakmadım. Böyle bir karar almadım. Şampiyon olarak devam etmek istiyorum." dedi.

 

Dünya Kupası'nın en değerli oyuncusu seçildi

 Arjantin 36 yıllık özlemine son verip Dünya Kupası'nı 3. kez kazanıdı. Messi turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken 7 gol 3 asistle Katar 2022'de skora en çok katkı veren oyuncu oldu. Fransız oyuncu Mbappe ise 8 golle gol kralı oldu.

Senin için hazırladığımız haberler