Paris Saint Germain - Bayern Münih: 0-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
15.02.2023 - 00:52 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 01:05

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Paris Saint Germain deplasmanında 1-0 kazanarak, avantaj elde etti. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet...

Paris Saint Germain - Bayern Münih: 0-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Paris Saint Germain ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Fransa'da oynanan zorlu mücadelenin sonunda Almanlar sevindi. Bayern Münih, PSG deplasmanında 1-0 kazanarak, evine avantajlı döndü.

Maç öncesi depremzedeler unutulmadı

Dev maç öncesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Türkiye ve Suriye unutulmadı. Feci afette hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunulurken, Türkçe ve Arapça olarak "Yanınızdayız" yazılı bir pankart açıldı. Ayrıca stat monitörlerinde "Sizinle birlikteyiz" denildi.

Tek gol eski Parisli'den

Paris Saint Germain ile Bayern Münih arasındaki karşılaşmanın tek golü Kingsley Coman'dan geldi. Bayern Münih'in yıldız futbolcusu, eski takımına attığı golden sonra sevinç yaşamadı.

İlgini Çekebilir
İşte Erden Timur - Di Maria yemeğinin detayları: "Bu iş olacak gibi"
Habere Git

Mücadelenin 53. dakikasında sol kanattan gelişen Bayern Münih atağında Choupo-Moting'den pası alan Davies, taç çizgisi önünden bekletmeden ortasını yaptı. Penaltı noktasının sağında boş kalan Coman'ın sağ ayak içiyle gelişine vuruşunda kalenin ortasına yerden giden top, Donnarumma'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

Mbappe attı, sayılmadı

Maçın 83. dakikasında PSG'nin Kylian Mbappe ile bulduğu beraberlik golü, VAR'dan döndü. Neymar'ın derinlemesine pasıyla sol kanattan içeri sokulan Nuno Mendes'in son çizgiden ortaya çevirdiği topu kale ağzında Mbappe tamamladı.

İlk etapta hakem orta noktayı gösterdi ancak VAR incelemesinin ardından Mendes'in Neymar'ın pasında savunmaya göre bir adım önde olduğu tespit edildi. Ağlara giden top, ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

İlgini Çekebilir
Atsu'nun menajeri: "İki çift ayakkabısını bulduk ama Christian yok"
Habere Git

Bayern maçı 10 kişi tamamladı

Mücadelenin 90+2. dakikasında ilk yarıdan bir sarı kartı bulunan Pavard, sağ kanattan içeri sokulmak isteyen Messi'yi sert bir faulle durdurunca ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Bayern Münih, PSG deplasmanında maçı 10 kişi tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler