Messi'nin aklını çelen teklif: Barcelona'yı bırakabilir

04.07.2021 - 15:33 | Son Güncellenme: 04.07.2021 - 15:39

Transfer haberleri... Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Barcelona'daki kontratının sona ermesiyle beraber takım arayışlarına başladı. İlk teklif PSG'den. İşte detaylar...

Messi'nin aklını çelen teklif: Barcelona'yı bırakabilir

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Barcelona'da 21 yıl boyunca oynayıp, kazanılmadık başarı bırakmayan Lionel Messi, Katalan ekibiyle yol ayrımına geldi. 1 Temmuz'da sözleşmesi sona eren süper star için Paris Saint-Germain devreye girdi. Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmakta ısrarcı eden ekip, Daily Mail'in haberine göre Messi'ye teklif yaptı. 

Copa America'yı bekliyorlar

33 yaşındaki futbolcu gelecek sezon hangi takımda oynayacağına dair son kararını vermedi. Arjantin Milli Takımı'yla Copa America'da yarı finale yükselen Messi, tercihini bu turnuvadan sonra kullanacak. Bu nedenle, Paris Saint-Germain'li yöneticilerle diğer kulüpler, Messi için Copa America'nın sona ermesini bekliyor.

 

Arjantin Milli Futbol Takımı, bu gece Ekvador'la karşılaşmış; Rodrigo de Paul, Lautaro ve Messi'nin golleriyle maçı 3-0 kazanmıştı. 

Başkan Laporta "Messi" sözünü yedi


Mart ayında Barcelona’nın yeni başkanı seçilen Joan Laporta, Messi sorusuna: "Dünyadaki en iyi oyuncunun oğluyla birlikte oy vermeye geldiğini görmek, söylediklerimize bir örnek. Leo Barcelona'yı seviyor. Bunun yansıması bu. Dünyanın en iyi oyuncusu Barcelona'yı seviyor. Umarım bu Barcelona'da kalmasına yardımcı olur. Biz de bunu istiyoruz." cevabını vermişti. 1 Temmuz itibariyle Arjantinli süper star serbest kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler