Messi'nin bir adım arkasındaki Türk!

04.12.2020 - 10:56 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 11:00

UEFA Avrupa Ligi'nde Milan gruptan çıkmayı garantiledi. Celtic karşısında 2-0 geriye düşen Milan, maçı 4-2 kazanırken bu maçta Hakan Çalhanoğlu'nun frikikten attığı gol gündem oldu. İtalyan ve İskoç basını Hakan Çalhanoğlu için ne yazdı? Frikikten çok gol atan oyuncular listesinde Hakan Çalhanoğlu kaçıncı sırada? İşte detaylar...

Messi'nin bir adım arkasındaki Türk!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İtalyan ekibi Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde Celtic karşısında 2-0 geriye düşmesine karşın sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Maç 2-0 Celtic lehine devam ederken, Hakan Çalhanoğlu serbest vuruştan klas bir gole imza attı. Bu klas gol, İtalyan ve İskoç basınının da gündemindeydi.

Hakan’ı bir tek Messi geçti

Tuttomercato; Hakan Çalhanoğlu’nun attığı golün takımı ateşlediğini yazdı. Ayrıca 2013-14 itibarıyla Avrupa’daki 5 büyük ligin oyuncuları göz önüne alındığında tüm müsabakalarda 36 gol atan Lionel Messi’nin sadece Hakan Çalhanoğlu’nu geride bıraktığı belirtildi. Çalhanoğlu’nun 18 gol kaydettiği ve duran toplar konusunda bir uzman olduğu vurgulandı.

MESSI BARCELONA'DAN AYRILIYOR! YILDIZ OYUNCUNUN YENİ ADRESİNİ AÇIKLADILAR... O HABER İÇİN TIKLAYIN...

“Milan, Hakan’ın satışına hazır değil”

La Gazzetta dello Sport, Milan’ın Ocak ayında Hakan Çalhanoğlu’nu satmaya hazır olmadığını yazdı. Çalhanoğlu’nun Milan’da kendisini kanıtladığı ve milli oyuncunun 2020-21 sezonunu Serie A ekibiyle tamamlayacağı belirtildi.

“Barkas, Hakan’ın frikiği karşısında şaşırıp kaldı”

Bu arada İskoç basını da Hakan Çalhanoğlu’nun Milan’ı hayata bağladığını ve kaleci Barkas’ın bu frikik karşısında şaşırıp kaldığını yazdı.

Milan’da bu sezon kaç gol attı?

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Milan’da 20 maçta 1666 dakika süre aldı ve 5 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Hakan Çalhanoğlu’nun adı transferde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ve Juventus ile de anılıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler