Dünya Kupası Bitti, Wout Weghorst Beşiktaş'a Döndü!

Akın Ungan
19.12.2022 - 18:56 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 19:07

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Messi'li Arjantin'e penaltılarla elenen Hollanda'da Wout Weghorst Beşiktaş'a döndü. Kulüp paylaşım yaptı. İşte detaylar.

Dünya Kupası Bitti, Wout Weghorst Beşiktaş'a Döndü!

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası, Arjantin - Fransa finali ile sona erdi. Dev şampiyonada kupaya uzanan Arjantin oldu. Güney Amerika temsilcisinin süperstarı Lionel Messi, turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.

Weghorst döndü

Hollanda - Arjantin maçında gösterdiği performans ve Messi ile girdiği tartışma ile gündem olan Wout Weghorst ise Beşiktaş'a geri döndü. Siyah-Beyazlı kulüp, yıldız golcüsünün fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

"Aramıza döndü"

Beşiktaş'ın yaptığı paylaşımda, Wout Weghorst'un antrenman sahasında çekilen fotoğrafları yer aldı. Açıklama olarak ise "Aramıza döndü." ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Wout Weghorst kararı: Bonservis...
Habere Git

Arjantin'i eliyordu

2022 Dünya Kupası'nın sahibi Arjantin, turnuva boyunca en fazla zorlandığı maçlardan birini Hollanda karşısında oynadı. Çeyrek finalde karşı karşıya gelen iki takım, normal süre içinde 2-2 berabere kaldı. Seri penaltı atışlarına giden mücadeleyi Arjantin kazanarak, yarı finale yükseldi.

Weghorst eşitliği yakaladı

Arjantin, Hollanda karşısında Molina ve Messi'nin golleri ile 2-0 öne geçti. Maçın 78. dakikasında Depay'ın yerine oyuna dahil olan Weghorst, önce 83'te ardından 90+11'de bulduğu goller ile beraberliği getirdi.

İlgini Çekebilir
Hocası itiraf etti! O gol Weghorst'un değilmiş
Habere Git

Messi'den Weghorst'a: "Neye bakıyorsun aptal?"

Hollanda ile Arjantin arasında mücadelenin son dakikalarındaki gerginlik maç sonuna da yansıdı. Lionel Messi ve Wout Weghorst tartışma yaşadı. Maç sonu röportaj veren Messi, canlı yayında Weghorst'a “Neye bakıyorsun aptal? Geri dön! Aynen öyle, aynen öyle geri dön.” diyerek hakatet etti.

Weghorst: "Messi attığım gollerden rahatsızlık duymuştu"

Wout Weghorst ise Arjantin maçının ardından Messi ile arasında geçenleri anlattı. Beşiktaş yetkilileriyle bir görüşme yapan golcü futbolcu, "Messi attığım gollerden rahatsızlık duymuştu, elimi sıkmayıp hakaretler yağdırdı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler