Messi’nin kramponları da rekor kırdı!

30.04.2021 - 21:02 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 00:52

La Liga’daki performansıyla kırılmadık rekor bırakmayan Lionel Messi’nin kramponları açık artırmada 125 bin Euro’ya alıcı buldu. İşte detaylar...

Messi’nin kramponları da rekor kırdı!

AJANSSPOR-HABER

 

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi bu kez kramponlarına ödenen rakamla gündeme geldi. Dünyaca ünlü futbolcunun, Pele'nin "tüm zamanların en skoreri" (Tek kulüpte 643 gol) rekorunu kırarken giydiği ve 644'üncü golünü kaydettiği futbol ayakkabıları açık artırmayla satışa çıktı.

Messi müzeye bağışlamıştı

Messi tarafından şubat ayında Museu Nacional d'Art de Catalunya'ya bağışlanan kramponlar, 125 bin Euro’ya (1.2 milyon TL) satıldı. Satıştan elde edilen gelirin ise, Barcelona'daki Val Hebron Üniversite Hastanesi Sanat ve Sağlık Projesi için kullanılacağı belirtildi.

La Liga'da 26 gol attı

Kariyerinin yine en başarılı sezonlarından birini geçiren 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon La Liga’daki 31 maçta 26 gole imza attı. Messi ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde 5, takımının kazandığı Kral Kupası’nda da 3 gol kaydetti.

Başkanlığa Joan Laporta'nın seçilmesiyle Barcelona'da kalmaya sıcak bakan Arjantinli yıldızın önümüzdeki günlerde kulübüyle yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler