“Messi’nin yeni takımı…” Barcelona efsanesi açıkladı

19.02.2021 - 11:18 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 17:59

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi hangi takıma transfer olacak? Futbolseverlerin merak ettiği soruya Barcelona’nın unutulmaz yıldızı Rivaldo yanıt verdi. Brezilyalı eski futbolcu, Messi'nin geleceği hakkında flaş bir iddiada bulundu.

“Messi’nin yeni takımı…” Barcelona efsanesi açıkladı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Lionel Messi'nin Barcelona’da kalıp kalmayacağı tartışılmaya devam ediyor. Bu sezon çok mutsuz bir görüntü çizen ve sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan süperstarın yeni adresini ise Rivaldo açıkladı. Kendisi de Barcelona efsaneleri arasında yer alan Rivaldo, Messi’nin Paris Saint-Germain’e giderek eski takım arkadaşı Neymar’la buluşacağını iddia etti. 

Barcelona onun için artık bitti

Rivaldo, "Messi, PSG’ye karşı Camp Nou'da Barcelona formasıyla son Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Artık Barcelona, Messi'ye önemli bir kupa için savaşma şansını veremez. Onun geleceği kesinlikle Paris Saint-Germain'de. PSG, ona yeniden kupalar kazanma şansını verecektir" dedi.

Luis Suarez'in gönderilmesini sindiremedi

Lionel Messi’nin Barcelona’daki küskün görüntüsünün nedenini de açıklayan Rivaldo, "Uzun yıllar takımın sorumluluğunu sırtladı ve sonra en iyi takım arkadaşı Luis Suarez, Atletico Madrid'e gönderildi. Bu Messi için kabul edilemez bir hamleydi" ifadelerini kullandı.

Guardiola'nın City'sinden 430 milyon sterlin

Öte yandan Ada basını ise Manchester City’nin Arjantinli yıldızın kapısını yeni bir teklifle çalacağını yazdı. İngilizler, eski öğrencisini çok isteyen Pep Guardiola’nın 5 yılda 430 milyon sterlinlik paket teklif hazırlattığını ileri sürdü. Lionel Messi’nin önümüzdeki sezon için hangi takımı seçeceği şimdiden merakla bekleniyor.   

Senin için hazırladığımız haberler