Messi'yi neden oyundan aldı? Pochettino konuştu...

20.09.2021 - 10:03 | Son Güncellenme: 20.09.2021 - 10:07

PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Lyon maçında Lionel Messi'yi neden oyundan çıkardığını açıkladı. Messi ile aralarında sorun mu var? İşte yanıtı...

Messi'yi neden oyundan aldı? Pochettino konuştu...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fransa Ligue 1'in 6. haftasında Paris Saint Germain, Lyon'u son dakika golüyle 2-1 yendi. Bu maçta alınan skordan çok Lionel Messi ile Mauricio Pochettino arasında yaşananlar öne çıktı. Pochettino, maç sonunda yaptığı açıklamada Messi'yi neden oyundan aldığını açıkladı.

Messi hayal kırıklığı yaşadı

Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 191 dakika süre alan 34 yaşındaki Messi, Lyon maçında ilk 11'deki yerini alırken Pochettino'nun değişiklik kararı sonrası hayal kırıklığı yaşadı.

Direkt soyunma odasının yolunu tuttu

Hatta yıldız oyuncu, oyundan alındıktan sonra direkt soyunma odasının yolunu tuttu. Ancak; bir süre sonra tekrar yedek kulübesine geçti.

Pochettino: Sadece en iyi kararı düşünüyorum

Parc des Princes'te oynanan maçın ardından PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, "Herkes, bizim harika oyunculara sahip olduğumuzu biliyor. 35 kişilik bir kadro. Bu benim kararım. Sahada aynı anda sadece 11 oyuncu bulundurabiliyoruz. Her antrenör gibi her oyuncu için sadece en iyi kararı düşünüyorum" dedi. 

"Olası bir sakatlık riski nedeniyle çıkardık"

Ayrıca Pochettino, "Karar vermek için buradayız. Bazen insanlar mutlu olacak, bazen olmayacak. Ayrıca gelecekte olası bir sakatlık nedeniyle Messi'yi çıkarma kararı aldık. Önümüzde önemli maçlar var ve onu korumamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler