"Messi'yi transfer edebilirdim!"

16.05.2020 - 21:59 | Son Güncellenme: 16.05.2020 - 22:04

"Messi'yi transfer edebilirdim!"

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in eski başkanlarından Massimo Moratti çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bugün 75. yaşını kutlayan eski Inter başkanı, ülkesinde Il Giornale gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Takımı kötü etkileyebilirdi"

2010 yılında Şampiyonlar Ligi zaferinden sonra Jose Mourinho'nun ayrılışı hakkında konuşan Massimo Moratti: "Sezonun ortalarında bir şeyler olacağını anlamıştım. Ancak ne ben, ne de o sezon ortasında ayrılmak hakkında konuşmadık. Çünkü ikimizden birinin yapacağı bir müdale takımı kötü etkileyebilirdi. O yüzden sezon sonuna kadar onu hiç rahatsız etmedim. Şampiyonlar Ligi zaferinden 2 gün sonra evime geldiğinde ikimizde açık açık her şeyi konuştuk. Dürüst olmak gerekirse Şampiyonlar Ligini kazandıktan sonra taraftarlarımızla kutlama yapmak için Milano'ya gelmek yerine, direk Real Madrid'in yolunu tutması beni biraz hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki de takımdan ayrılacağı için duyduğu üzüntüyü taraftarlarımıza zafer sonrası göstermek istemedi. O da onun elveda deme şekli oldu." ifadelerini kullandı.

"Gençken Messi'yi transfer edebilirdim!"

"Gençken Messi'yi transfer edebilirdim. Ancak Barcelona onun büyüme ile ilgili problemlerinin üstesinden gelmesine yardım ediyordu. Orada kalmasının daha uygun olduğunu düşündüm"

"Ben olsam Lautaro Martinez'i satmazdım"

Son zamanlarda adı İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona ile anılan Arjantinli forvet Lautaro Martinez hakkında konuşan Moratti: "Lukaku'nun iyi bir insan olduğu kadar iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Öte yandan Lautaro Martinez, çok güçlü ve taktik kalitesi çok yüksek bir forvet. Ben olsam onu asla satmak istemezdim. Ancak bugünkü futbolda çok fazla değişkenlik var. Neler olacağını ben de merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler