Messi’yi ‘yıkan’ karar! 30 milyon Euro’su tehlikede

02.12.2021 - 23:59 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 00:05

PSG’nin yıldızı Lionel Messi’nin, Barcelona’da 30 milyon Euro’ya satın aldığı oteli için yıkım kararı çıktığı iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Messi’yi ‘yıkan’ karar! 30 milyon Euro’su tehlikede

AJANSSPOR-HABER

Bu hafta Ballon d'Or ödülünü 7. kez kazanarak adından söz ettiren Lionel Messi’nin keyfi kaçtı. Arjantinli futbolcuya iş hayatında kötü bir haber geldi. 

Messi'nin oteli için yıkım kararı

El Confidencial’ın iddiasına göre, Paris Saint-Germain'in yıldızı Barcelona forması giyerken 77 odalı bir otel satın almıştı. Ancak Barcelona'nın güneyinde bulunan dört yıldızlı otelin şehir standartlarına aykırı olduğu için yıkılması gündeme geldi.

Lionel Messi'yi dolandırdılar mı?

Haberde alışveriş sırasında otelin önceki sahibinin yıkım emrini bildiği, ancak buna rağmen satışa devam ettiği öne sürüldü. Otel hakkındaki yıkım kararının gerçekleşmesi durumunda Lionel Messi'nin Barcelona'da yaptığı 30 milyon Euro'luk yatırımı yok olacak.

Bir yıllık kazancını kaybedebilir

Yıllar süren Barcelona kariyerine sezon başında son veren Arjantinli oyuncu, Paris Saint-Germain'e 3 yıllık imza atmıştı. Fransız ve İspanyol basınında çıkan haberlerde, Lionel Messi'nin yıllık net 30 milyon Euro'luk ücret alacağı belirtiliyordu. 

Paris Saint-Germain performansı 

34 yaşındaki futbolcu, bu sezon Paris Saint-Germain ile şu ana kadar 12 karşılaşmaya çıktı. Messi bu maçlarda 4 gol, 3 asistle takımına katkı sağladı. Yıldız futbolcu bu 4 golünün 3'ünü Şampiyonlar Ligi'nde attı.   

Senin için hazırladığımız haberler