Mesut Özil, Alanyaspor-Fenerbahçe Maçında İlk 11'e Gol Atarak Döndü!

Akın Ungan
13.03.2022 - 20:17 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 20:37

Süper Lig'de Alanyaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Maçın 54. dakikasında Mesut Özil, penaltıdan gol attı. Özil, ilk 11'e gol atarak döndü. İşte detaylar...

Mesut Özil, Alanyaspor-Fenerbahçe Maçında İlk 11'e Gol Atarak Döndü!

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu maçın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Sarı-Lacivertliler ikinci yarıda farkı ikiye çıkardı.

İlk 11'e golle döndü

Sakatlığından dolayı uzun süre sahalardan uzak kalan Mesut Özil, iyileşme sürecinin ardından takımla birlikte çalışmalara başlamış ve yaklaşık 2 ay boyunca ilk 11'de başlayamamıştı. Özil, uzun aranın ardından 11'de başladığı ilk maçta gol atmayı başardı.

Serdar Dursun'dan sonra Fener'in en golcüsü

Mesut Özil, bu sezon attığı 8 gol ile Serdar Dursun'un ardından Sarı-Lacivertliler'in en golcü 2. oyuncusu oldu. Mesut, kaydettiği 9 golün yanında 2 kez de takım arkadaşlarına son pası veren isim olmuştu.

Son 3 golü penaltıdan

Mesut Özil, Süper Lig'deki son 3 golünü de penaltıdan attı. Özil'in penaltıdan kaydettiği son 2 gol, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük karşılaşmalarında meydana geldi.

  • Fenerbahçe 2-2 Beşiktaş (14' Mesut Özil)
  • Fatih Karagümrük 1-1 Fenerbahçe (40' Mesut Özil)

İlk pas hatası 55'te!

Mesut Özil, Alanyaspor deplasmanındaki etkili performansını, oyunu yönlendirirken de gösterdi. Takımın oyun stratejisini belirleyen kilit isim olan Özil, karşılaşmanın ilk yarısında hiç pas hatası yapmadı. 17/17 pas isabeti ile oynayan tecrübeli oyuncu, ilk hatalı pasını maçın 55. dakikasında yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler