Mesut Arsenal'de kalacak mı?

12.03.2017 - 13:35 | Son Güncellenme: 12.03.2017 - 13:35

 AJANSSPOR - Arsenal'deki geleceği belirsizliğini koruyan Türk asıllı Alman yıldız Meust Özil, yeni sözleşme ve teknik direktör Arsene Wenger hakkında konuştu.

Alman basınına röportaj veren Mesut, Arsenal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini vurgulayarak, "Bir sporcu olarak asla tatmin olamazsınız. Bu motivasyona ihtiyacınız var. Bir gün Arsenal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak isterim" ifadesini kullandı.

Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Mesut, yeni sözleşme konusunda Arsenalli yöneticilerle görüştüğünü söyleyerek, "Bu konu halen açık. Arsenalli yöneticilerle görüşmeler oldu. Buna rağmen, ben de tıpkı yöneticiler gibi şimdiki sezona odaklanıyorum" diye konuştu.

Kuzey Londra ekibinden ayrılacağı konuşulan Fransız Teknik Direktör Arsene Wenger için de görüş bildiren Mesut, "Her zaman, Arsenal'de mutlu olduğumu söyledim. Arsene Wenger, Arsenal'e gelmemdeki en büyük nedenlerden biri ancak geleceğimin yalnızca teknik direktöre bağlı olduğunu söylemek yanlış olur" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler