Mesut Bakkal: "Arda’nın pozisyon tartışmasız ofsayt"

27.02.2021 - 21:48 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 23:23

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Galatasaray’a yenildi. Peki Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal neler söyledi? İşte detaylar...

Mesut Bakkal: "Arda’nın pozisyon tartışmasız ofsayt"

Süper Lig'in 27. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal değerlendirmelerde bulundu. 

Mesut Bakkal’ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Galatasaray karşısında birçok pozisyona girdiklerini belirten Bakkal, “Bu kadar net gol pozisyonu yakaladığımız maçta puansız ayrılmak üzücü. Galatasaray'a karşı bir takım ne kadar pozisyon yakalayabilir ki. Çok net pozisyonlarımız var. 37. dakikaya kadar iyi giden bir oyun vardı. Top Galatasaray'da gibi gözükse de ama pozisyon vermemeyi başardık. İlk devre net Gomes'in pozisyonu var. Bunları değerlendirebilsek farklı konuşabilirdik.

“Hiç tartışılmaması gereken bir ofsayt”

İlk golü karambolden yedik. İkinci golde ona sonra değineceğim. Arda'nın hareketlenmesi var. Bence hiç tartışılmaması gereken bir ofsayt. Maç önü 4-5-1 başlayıp ikinci yarı çift forvete dönmeyi düşünüp pozisyonları bulmayı düşünüyorduk. Ricardo'nun ve Aatif'ın çok net pozisyonları var. Aatıf'ın bir pozisyonda pas vermemesi, Muslera'nın kurtarması... Emrah'ın ortasında vurulmayan bir pozisyon var. Dördü golle sonuçlanabilecek yedi tane net pozisyonumuz var. Ben 90 dakika disiplinden kopmayan oyuncularımı kutluyorum.

“Arda; ‘Bana sarı kart vermeniz gerekiyor’ dedi”

Çarşamba günü Karagümrük maçımız var. Şimdi ona hazırlanacağız. Bu üretkenliğimiz devam edecek. Beni bilen bilir. Hakemlerde hakkında konuşmam. Arda hareketleniyor. Hareketlenmese hiç sorun yok. Ona atılıyor top. Bana göre bu tartışmasız... Arda bir pozisyonda bana sarı kart vermeniz gerekiyor diyor hakeme. Ceza sahasında yaşadığımız ayağının fazla çıktığı pozisyon. Eğer sarı kartlıksa bu da kırmızı kart. Oyunu buna bağlamıyorum ama tabii ki ben devreye 1-0 gireceğim. 2-0 baya yıpratıyor ama özellikle sanki 2-0 değilmiş gibi oynayan oyuncularımı kutluyorum. Biz artık buradan ekstra puan alsaydık iyi olacaktı. Bundan sonra içeride oynayacağımız maça hazırlanacağız ve yukarılara doğru tırmanacağız" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler