Mesut Bakkal, Beşiktaş maçındaki planlarını açıkladı!

31.03.2018 - 18:49 | Son Güncellenme: 31.03.2018 - 18:49

Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları mücadelenin öncesinde yayıncı kuruluşa konuştu.

Bakkal’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şöyle;

“Ben gelmeden önce hoyrat oynayan bir takım vardı”

Güzel maç olacağını düşünüyorum. Sahada uygulamalara bakacağız. Güçlü bir takımla oynayacağız. Bu sahadaki ilk maçım. Alanya ile nasip oldu. Ligin en fazla galip gelen takımı. Şut oranları inanılmaz yüksek. Birinci bölgemize kalabalık gelen bir takım. Bunların hepsine çalıştık. Buradan çıkmak için buna karşı geleceksiniz. Hem de atak yapacaksınız. Kapanarak puan alamazsınız. Moralli geldik. 3 haftada 6 gol atıp 2 gol yedik. Takımın savunmasını iyi yapmaya başladık. Hoyrat oynayan bir takım vardı.

Oyun planları hakkında…

Savunma yapmadan kazanılamaz. Bunu anlattık. Diğer maçlardan daha fazla savunmaya ihtiyacımız var. Alan verince çok üretken bir takım Beşiktaş. Önemli oyuncuları var. Sahada iyi cevap verebilirsek, güzel bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Pozisyona gireceğiz. Top rakipteyken iyi oynamak ve kazandığımız toplarla da atağa gideceğiz. Tek isteğim güzel maç izlettirelim. İnşallah ihtiyacımız olan puanı alırız. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler