Mesut Bakkal, Bursaspor'a icra gönderdi mi? Yanıtladı...

22.10.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 13:02

Sakaryaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Yeşil-Siyahlılar'la anlaşma süreci, İstanbulspor galibiyeti, Bursaspor, Emre Demir ve Murat Cem Akpınar hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Mesut Bakkal, Bursaspor'a icra gönderdi mi? Yanıtladı...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Sakaryaspor, İstanbulspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Sakarya temsilcisi, Mesut Bakkal ile ilk 3 puan sevincini yaşadı.

Bakkal'dan Sakaryaspor süreci, Bursaspor, İstanbulspor galibiyeti, Emre Demir ve Murat Cem Akpınar açıklaması geldi.

"1. Lig'de her takım, her takımı yenebilir"

Radyosppor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mesut Bakkal, "Sakaryaspor çok büyük camia. Sakaryaspor'da başkanımız Cumhur Bey (Genç), futbolu seven, futbolu bilen birisi. Cumhur Bey ile hoca arayışının olduğu dönemde görüştük ve anlaştık. 1. Lig'de her takım, her takımı yenebilir. İstanbulspor karşılaşmasından önce 10 günlük milli arayı iyi değerlendirdik. İstanbulspor çok iyi bir takım ve iyi bir hocaya sahip. İstanbulspor maçını kazandığımız için mutluyuz. Mağlubiyet serisinden sonra kazanmamız gerekiyordu, İstanbulspor maçında bunu başardık" dedi.

Emre Demir ve Murat Cem Akpınar yorumu

Fenerbahçe'den kiralan Emre Demir ve Trabzonspor'dan gelen Murat Cem Akpınar'la ilgili olarak ise Bakkal, "Emre Demir çok iyi bir performans sergiliyor. Emre'den çok memnumum; hem yetenekli hem de karakterli bir futbolcu. Emre'yi bu hafta yedek bıraktık, bunun sebebi tamamen taktikseldi. Emre oyuna sonradan girdi ve golünü attı.

Murat Cem Akpınar gelişimini tamamlıyor. Murat Cem'den de memnumum. Murat Cem'i bu hafta 10 numara pozisyonunda oynattık. Bizden önceki süreçte Max Gradel ve Lamkel Ze ayrıldı. Transfer dönemine kadar içimizde sorunları aşacağız ve oyuncularımızı farklı pozisyonlarda da deneyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'a icra gönderdi mi?

Bursaspor'a icra gönderdiği yönündeki iddialarla ilgili olarak ise Mesut Bakkal, "Bursaspor'dan alacağımız ücret 5 yıl önce çalıştığım döneme ait olan ücret. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra hiçbir ödeme yapılmadı. Ancak yeni yönetimle görüştüm, çok samimi davrandılar. Süreci avukatım yönetiyor" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler