'Mesut Bakkal dalya diyecek'

31.08.2017 - 16:38 | Son Güncellenme: 31.08.2017 - 16:38

AJANSSPOR ÖZEL- Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Kırmızı-Siyahlı takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Hakan Kaynar'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Mesut Bakkal dalya diyecek'

"Teknik direktör değişiklikleri koşullarla ilgili. Ümit Özat taktik açısından çok yetkin bir isimdi. Zor bir fikstürümüz var. Başkanımızla birlikte karar verdiler. Mesut Bakkal bize yabancı bir isim değil. Şöyle bir istatistikte var. Mesut Hoca, rahmetli İlhan Cavcav Başkan ile birlikte 99 maça çıkan ve en fazla görev alan bir isim. Mesut Bakkal için Beştepe'nin çocuğu diyebiliriz. Mesut Hoca, Trabzonspor maçında dalya diyecek. Bu dalya umarım ona da bize de iyi gelir"

'Transfer bizim için opsiyon'

"Deplasman yolculukları takım üzerinde etkili oluyor.  Ankara'da oynamamız önemli bir avataj. İkinci yarıda da umarım Ankara'da maçlarımızı oynamaya devam ederiz. Transfer bizim için opsiyon. Hazırlık maçları bir süreç fakat ligin ilk haftaları ciddi bir sınav. Burada bazı fırsatlar doğacaktır, Gençlerbirliği bu fırsatları değerlendirecektir"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler