Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'dan Açıklamalar

Akın Ungan
18.03.2022 - 17:44 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 18:08

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Teknik Direkötörü Mesut Bakkal, Radyospor'da Üçleme Programı'nın canlı yayın konuğu oldu. Bakkal, önemli açıklamalar yaptı.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'dan Açıklamalar

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Radyospor'da yayınlanan Üçleme Programı'nda Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'ın konuğu oldu. Gündeme ve Denizlispor'a dair açıklamalarda bulunan Bakkal'ın konuşmasından detaylar şu şekilde:

"Gelmeseydim, beni eve almazdı"

Mesut Bakkal, Denizli'ye gelme sebebini esprili açıkladı: "Benim buraya gelme sebebim aslında maneviyat. Her zaman maddiyatla iş yapılmaz. Ben her şeyimi Denizli sayesinde kazandım. Burası benim evim gibi. 20 sene kadar Denizli'de yaşadım, hem futbolculuk dönemimde, hem antrenör olarak altyapılarda, eşim de buralı, gelmeseydim beni eve almazdı."

"Türk futbolunda isim var, cisim yok"

"Futbolcu eğer boş bırakırsanız antrenman yapmıyor. Ben bunu hep söylüyorum. Kendi takımımım için demiyorum, genelleme yapıyorum Türk futbolu için. İsim var, cisim yok maalesef. O yüzden 'isim almayın, iş yapacak performans verecek adam alalım' dedik. On numara bir antrenman sahamız var, çok iyi bir başkanımız var, Denizli şehri zaten çok güzel. Daha ne olsun. Her şey iyi gidiyor şuan."

"Antrenmanda sadece 4 kişi vardı"

"Ben geldiğimde ortada bir takım yoktu. 4 kişi vardı antrenmanda sadece. Sonra 10 oldu, Perşembe 15 kişi olduk. Nerdesiniz diye sordum? Kar diyorlar, buz diyorlar, ortada yoklar. Bu takım hiç çalışmamış değil hiç kullanılmamış zamanında. Öyle bir süreçten çıktık, sonra birlik olduk ve şimdi buralara geldik."

"30 puan önemliydi, sonrası daha önemli"

"30 puana gelmek önemliydi ama burdan sonrası daha önemli. Takımla da bu anlamda konuşuyoruz. İyi gidiyoruz, bu antrenman temposunu devam ettirirsek ligde her maça ortak olacağımızı, kazanabileceğimizi düşünüyorum."

Aissati dönüyor

Sakatlığı bulunan İsmail Aissati'nin durumunu da açıklayan Mesut Bakkal; "Aissati geldi, koşulara başladı ama şu an tam olarak hazır durumda değil. Yine de yakında dönüyor, sorun yok." ifadelerini kullandı.

"Tüm Denizli'yi maçlara bekliyorum"

İyi sonuçlar alındığını hatırlatan Mesut Bakkal, Denizli halkına da bir çağrıda bulundu: "Geldiğim gün de söyledim, bana 14 maç müsade edin sonra ne yaparsanız yapın dedim. Şimdi iyi sonuçlar da geliyor, taraftarımız zaten yanımızda. Maçlarımızı doldurmaya başladılar ama yetmez, bundan sonraki  tüm Denizli'yi bekliyorum maçlara."

İlgini Çekebilir
Denizlispor, tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor
Habere Git

"Baraj 40 puan"

Ligde kalmak için kaç puana ulaşılması gerekiyor sorusuna Bakkal; "Bu sezon ligde kalabilmek için bence 40 puanın üstüne atmanız lazım kendinizi. Ama tabii bundan sonrası ne olur bilinmez çünkü alttaki takımlar da kazanmaya başladı." şeklinde yanıt verdi.

"Seve seve çalışırım"

Gelecek sezon planları hakkında Denizlispor ile seve seve devam edebileceğini belirten Mesut Bakkal, önceliklerinin ligde kalmak olduğunu belirtti. Bakkal; "Ben bundan sonraki sezon da seve seve çalışmayı düşünürüm. Zaten bir yapılanma da var. Tabii önceliğimiz şuan bu ligde kalmak."

Senin için hazırladığımız haberler