Mesut Bakkal: Kaybetmemek önemliydi

05.05.2018 - 21:34 | Son Güncellenme: 05.05.2018 - 21:34

Mesut Bakkal, Alanyaspor'un Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Bakkal, "Kaybetmemek önemliydi" dedi.

Mesut Bakkal'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Çok stratejik maçlar oynuyoruz. Bizim Osmanlıspor'a yenilmemiz bizim için çok vahimdi. En azından aradaki puan farkını korumak önemliydi. Son 2 hafta zorlu bir fikstür var. Bu tarz hesaplar yapıyoruz. Oyuna baktığımızda da beraberlik maçın hakkıydı. İki takım da skoru yakalabileyecek pozisyonları buldu. Ceyhun da çok güzel bir gol attı. Ancak burada kaybetmemek önemliydi. Sivas'tan puan almak önemli. Önümüzde iki maçımız var. Belki 1 puan, belki de 3 puan bizi kurtaracaktır"

Mesut Bakkal basın toplantısında neler dedi?

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal maçın takımlar için çok stratejik bir konuma sahip olduğunu söyledi. Takımlar arasındaki 3 puan farkını korumanın önemli olduğunu belirten Bakkal, “Mağlup olsanız çok farklı şeyler düşünülürdü. Özellikle iç sahada kaybedip rakiple aynı puana gelmemiz sıkıntı yaşatırdı. İki takım da galibiyeti yakalayabilirdi. 1-0'dan sonra 1-1 ve kaçırılan pozisyonlar derken güzel bir maç oldu. Şimdi çok önemli maçlar oynuyoruz. Tabii gönül isterdi ki bu maçta galip gelip 38 puanla ligi hemen bitirelim” dedi. 

Takımın son haftalarda aldığı puanlara dikkat çeken Bakkal, “Özellikle son 8-9 haftada aldığımız 15 puan var. Özellikle bu 1 puanın bize faydası olacak. Son 2 haftada herkes bunu görecek. Biz rakibimizi yanımıza yakınlaştırmadık. 3 puanda kaldık, 36 puanlı takımları yakaladık. Herkesin zorlu maçları var ve mağlup olmadan devam ediyoruz. Bu süreç 2 hafta daha devam edecek. İnşallah önümüzdeki hafta iyi bir skor alırız, rakiplerimiz de bizi rahatlatır ve lig biter diye temenni ediyorum. Cezalarımız var 2-3 tane ama bu ligin sonunu dinlenmiş adamlarla oynamak fayda getirir diye düşünüyorum” diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler