Mesut Bakkal: ''Kimse bu galibiyeti abartmayacak ve Göztepe maçı için kenetleneceğiz.''

11.05.2019 - 02:00 | Son Güncellenme: 11.05.2019 - 02:00

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta açılış maçında Bursaspor deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu:

''Altımızda sehpa vardı. Ondan indik. Şimdi de suçsuzluğumuzu kanıtlamamız lazım. (Gülerek) Maçta üstün olan bir Bursaspor vardı. Bu maçın bize neler getireceğini bilerek sahaya çıktılar. Bu maçı istediler. Gerekeni yaptılar. Sadece nefes aldık. İçeride Göztepe finaliyle devam etmemiz gerekiyor. Futbolun bu şehir için ne anlama geldiğini biliyorum. Bu galibiyeti fazla abartmamak lazım. Bunu yapmalılardı. Umut inanılmaz oynadı. Demek ki bazen rotasyonda da fayda görebiliyorsunuz. Hafta başından beri çalıştığımız şeyleri başarıyla yapmamız önemliydi. Pazartesi gününden itibaren Göztepe maçına hazırlanacağız. Göztepe'yi yenemeden hiçbir anlamı yok. Kimse bu galibiyeti abartmayacak ve Göztepe maçı için kenetleneceğiz. Bu galibiyetin bizi şımartmaması gerekiyor.''

"İnancım hiçbir zaman kaybolmadı"

"Biz bulunduğumuz konumdan çıkacağız' diye mücadele eden oyuncu grubumuz vardı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Kenetlendik ve kazandık. Oyun disiplinine inanılmaz bağlı bir takım vardı. Bu da net pozisyonlar getirdi. Önemli olan galip çıkmaktı. Biz sadece ipten aşağıya indik. Sehpadan indik. Boynumuza ip geçmişti. Sehpaya bugün vuramadılar. Ben bu ortamlarda çok çalıştım. Çok ipten indim. İnancım hiçbir zaman kaybolmadı."

"Şimdi yüzme, galip gelme zamanı"

Antalyaspor karşısında kazanılan 3 puan ile nefes aldıklarını vurgulayan Mesut Bakkal, "Su yüzeyine çıktık. Şimdi yüzme, galip gelme zamanı. Göztepe maçını kazanamazsak bu maçtaki galibiyetin hiçbir anlamı olmaz. Bursaspor, galibiyeti çok ertelemişti. Kendilerine, herkese, camiaya yakışır bir mücadele oldu. Mutluyuz. Süper Lig'de kalma şansımız devam ediyor. Belki de herkesten çok. Hem oyunculara hem de taraftara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler