Mesut Bakkal taviz vermedi, kadro dışı bıraktı!

06.01.2021 - 17:06 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 17:13

Bundan 2 yıl önce takımın kamp yaptığı otele misafir davet ettiği için kadro dışı bırakılan Rashad Muhammed ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Erzurumspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Rashad Muhammed ile ilgili kararlarını açıkladı. İşte detaylar...

Mesut Bakkal taviz vermedi, kadro dışı bıraktı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, Rashad Muhammed'in durumuyla ilgili flaş açıklamalar yaptı. Rashad Muhammed neden kadroda yok? İşte yanıtı...

Mesut Bakkal, disiplinden taviz vermiyor

Erzurumspor'da Hüseyin Çimşir'in 5 maçta da galip gelememesinin ardından göreve getirilen Bakkal, 2 maçta 4 puan topladı. Mesut Bakkal, takımı disipline etme noktasında flaş bir örneği paylaştı.

Rashad Muhammed neden kadro dışı kaldı?

Başakşehir karşılaşmasının öncesinde yayıncı kuruluşa röportaj veren Bakkal, "Rashad Muhammed burada kadromuzdaydı. Bir toplantıya gelmedi, iki otobüse gelmedi. Kadrodan çıkardım. Yapılması gereken yapıldı. 20-21 oyuncu var burada, bunları konuşalım. Disiplinsiz, olayın bilincinde olmayan oyuncuyu hiç konuşmamamız gerek" ifadelerini kullandı. 

Bu sezon kaç gol attı?

Fransız futbolcu Rashad Muhammed, bu sezon Erzurumspor'da 15 maçta 778 dakika süre aldı ve 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Geçen sezon 18 maçta 2 asist yapan ve ilk sezonunda ise 9 maçta 2 gol 1 asist kaydeden futbolcu, çarpıcı bir skandalla gündeme gelmişti.

Otele misafir çağırmıştı

2 yıl önce Erzurumspor'da teknik direktörlük görevinde Erkan Sözeri varken Rashad Muhammed otel odasına misafir çağırmıştı.

Teknik direktör Erkan Sözeri, "Erzurumspor’a yakışmayan hiçbir futbolcu bu takımda barınmayacak. Rashad Muhammed de yakışmadı ve kadro dışında kaldı. Rashad’ın kadro dışında neden kaldığını açıklayacağım ve isterseniz affedeceğim. Bursaspor gibi bir takımla final derecesinde oynadığımız maçtan önce Rashad otele kredi kartı ile oda tutup misafir çağırmış" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler