Mesut Bakkal: "Ersun Yanal ayrılmayacak"

23.12.2019 - 15:04 | Son Güncellenme: 23.12.2019 - 15:13

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal ile uzun yıllar birlikte çalışan Mesut Bakkal, Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Bakkal, Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’den ayrılmak gibi bir düşüncesi olup olmadığını açıkladı. Ersun Yanal, Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Düşüncesi ne? İşte detaylar…

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mesut Bakkal’ın açıklamaları şu şekilde:

Mesut Bakkal: “Derbiyi Fenerbahçe hak etti”

Mesut Bakkal, “Derbiyi hak eden taraf Fenerbahçe’ydi. Önemli bir galibiyet oldu. Takım içinde Ozan Tufan’ın performansı dikkat çekiciydi. Ozan Tufan doğru yerde oynadığında faydalı oluyor. Beşiktaş maçı kaybetti ama ligde daha çok maç var. Abdullah Avcı’ya fazla yüklenmemek gerekiyor diye düşünüyorum” dedi.

Mesut Bakkal: ”Ersun Yanal’ın ayrılmak gibi bir fikri yok”

Ersun Yanal’ın yıllarca yardımcılığını yapan Bakkal, deneyimli teknik adamın geleceğiyle ilgili olarak ise, “Hocanın uzun yıllar yardımcılığını yaptım. Çok doğru bir tavır takındı. Hocanın Fenerbahçe’den ayrılmak gibi bir niyeti yok. Kendisini iyi tanırım. Ayrıca Emre Belözoğlu ile basın toplantısına birlikte çıkmasına gerek bile yoktu. Sakatlığı var, oynatmıyorum dersin olur biter. Ersun Yanal kimse hesap vermek zorunda değil” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler