Mesut Bakkal'dan hakem tepkisi!

20.08.2018 - 03:16 | Son Güncellenme: 20.08.2018 - 00:30

Ankaragücü'ne evinde 2-0'la boyun eğen Alanyaspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, maç sonunda yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemine yüklendi.

Ankaragücü'ne evinde 2-0'la boyun eğen Alanyaspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, maç sonunda yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemine yüklendi. Kötü bir yönetim sergilendiğine vurgu yapan Bakkal, sözlerine şöyle devam etti:

"Maça istediğimiz gibi başladık. Öne giden, üretmeye çalışan bir Alanyaspor vardı. Dikkat edebilsek ilk yarı golü bulabilirdik. Bobo’nun attığı gol ofsayt. Hakem kararları inanılmaz. En ufak bir şeyde bize çaldı. Oyun duruyor, devamlı bize çaldı. Bu fair-play ruhuna uymuyor.

Biz iyi başladık ama talihsiz bir gol yedik. Mazaretlerin arkasına sığınmayacağız. Benim takımım iyi bir takım. Dönen topları alıyor ve gol arıyoruz. İkinci devre buna devam etmek istedik. Futbolcunun ayağı kaydı, talihsizlik.

Emre geçen hafta vardı ama yenildik. Artık gitti. Bahanelerin arkasına sığınmamak gerek. Devam edeceğiz. Takımıma da söyledim, maçın hakkı bu değil. Atanın kazanacağı bir maçtı. İnanılmaz bir hava şartı da vardı. Bunlar mazeret değil. Hakem kardeşim de maçları iyi seyretsin."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler