Mesut Bakkal'ın istifasının perde arkası!

23.03.2017 - 20:59 | Son Güncellenme: 23.03.2017 - 20:59

AJANSSPOR ÖZEL- Sivasspor'da yaşanan Mesut Bakkal-Samet Aybaba değişikliğinin ardından perde arkasında yaşanan olaylara Ajansspor ulaştı. 


TFF 1. Lig'de mutlak şampiyonluk hedefiyle yoluna devam Sivasspor'da, Şanlıurfaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mesut Bakkal istifa etmiş yerine ise Samet Aybaba göreve getirilmişti. Yaşanan gelişmelerden sonra Bakkal'ın istifa detaylarına Ajansspor ulaştı. Deneyimli çalıştırıcının Şanlıurfaspor maçının devre arasında oyuncuları sert bir dille eleştirdiği, bu eleştirinin ardından soyunma odasında tartışmanın çıktığı iddia edildi.
Gündemi sarsacak olay ise 53 yaşındaki çalıştırıcının Şanlıurfa karşılaşmasının devre arasında istifa etmesi oldu. Müsabakanın ardından ise Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın küplere binmesi her şeyi tamamen bitirdi.

ÇEYREK FİNAL OYNATTI!

Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor, 171 günlük dönemde Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Kırmızı-Beyazlı ekip çeyrek final ilk maçında sahasında Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Ligde 25 haftalık periyotta 43 puan toplayan Sivasspor, lider Evkur Yeni Malatyaspor’un ardından 2. sırada yer alıyor.

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz.

Senin için hazırladığımız haberler