Mesut Özil adım adım geliyor!

17.02.2021 - 15:07 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 15:17

Fenerbahçe haberleri.. Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Mesut Özil, Göztepe maçını iple çekiyor. Fenerbahçe'de beklenti Mesut Özil'in takıma liderlik etmesi. Peki, Mesut Özil geride kalan maçlarda neler yaptı? Sizler için mercek altına aldık. İşte detaylar...

Mesut Özil adım adım geliyor!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe devre arasında dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil’i kadrosuna katarken büyük ses getirmişti. 9 sezondur gerçek bir 10 numara hasreti çeken sarı-lacivertli takıma geçen zamanda Samuel Holmen, Diego Ribas, Valbuena, Mehmet Ekici gibi yetenekli oyuncular gelse de beklenen etkiyi yaratmadı. Fenerbahçe'de Mesut Özil her geçen gün ritmini yakalamaya başlıyor. Özil, adım adım geliyor! Detaylar haberde...

Mesut Özil'in performansı yakın takipte

Fenerbahçe’de adından en son söz ettiren forvet arkası oyuncusu ve takımın lideri Alex De Souza’ydı. Sarı-lacivertli takımdan ani bir şekilde ayrılan Brezilyalı yıldızdan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan en büyük isim Mesut Özil oldu. Fenerbahçe'deki günlerine heyecanla başlayan 32 yaşındaki yıldız, Avrupa basını; bilhassa İngiliz ve Alman basını tarafından da yakın takipte.

İNGİLİZLER MESUT'A HAYRAN KALDI HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...


Derbi deneyimi yaşadı

Yeni takımındaki ilk maçına Hatayspor karşılaşmasının ikinci yarısında çıkan Mesut Özil Galatasaray derbisi deneyimi de yaşadı. Mesut Özil Fenerbahçe’de ilk kez Fatih Karagümrük deplasmanında 11’de forma giymişti.

Özil'den beklenti yeni lider olması

32 yaşındaki futbolcu, henüz Fenerbahçe'deki kariyerinin ilk döneminde olmasına karşın oyun aklı ve yüksek pas yüzdesiyle dikkati çekiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Özil'e kademeli olarak daha fazla süre tanımaya başlamıştı. Özil'den beklenti; Fenerbahçe'de saha içindeki yeni lider olması.

Mesut Özil’in Spor Toto Süper Lig’deki Performansı

Oynadığı maç: Hatayspor

●Oynadığı süre: 14 dakika
●Toplam pas: 2
●Pas isabet yüzdesi: 100

Oynadığı maç: Galatasaray

●Oynadığı süre: 27 dakika
●Toplam pas: 27
●Pas isabet yüzdesi: 95.7
●Kazandığı ikili mücadele: 2
●İsabetli şut: 1
●İsabetli orta: 1

Oynadığı maç: Fatih Karagümrük

●Oynadığı süre: 80
●Yaptığı toplam pas: 51
●Pas isabet yüzdesi: 96.1
●Kazandığı ikili mücadele: 1

Özil, saha dışında da Fenerbahçe'yi yaşıyor

Mesut Özil Hatayspor deplasmanında ve Galatasaray derbisinde toplam 45 dakika görev almıştı. Kupadaki Başakşehir maçında da ikinci yarıda sahaya girerek uzatma dakikaları ile birlikte 75 dakika forma giymişti. Bu arada yıldız oyuncu sadece saha içinde değil, saha dışında da Fenerbahçe’yi yaşamaya başladı. Özil sosyal medya üzerinden yaptığı Fenerbahçe paylaşımları ile de çok sayıda etkileşim almaya devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler