Mesut Özil: "Benim için de bir rüya gerçekleşiyor"

22.01.2021 - 17:27 | Son Güncellenme: 22.01.2021 - 22:23

Fenerbahçe, Mesut Özil'in İstanbul'a gelişinden özel görüntüler paylaştı. Paylaşılan videoda Mesut Özil'in kısa bir açıklamasına da yer verildi. İşte detaylar...

Mesut Özil: "Benim için de bir rüya gerçekleşiyor"

Fenerbahçe'nin Arsenal'dan transfer ettiği Mesut Özil, geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye'ye gelmişti.

Sarı lacivertli takım, Mesut Özil'in geliş gününe dair görüntüler paylaştı.

İstanbul'a inince Fenerbahçe'nin Youtube kanalına açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü yıldız taraftarlara seslendi:

"Mutluyum, inşallah başarılı oluruz takımla. Takım arkadaşlarımla tanışmak için çok heyecanlıyım, mutluyum. Allah razı olsun, çok çok teşekkür ediyorum. Zaten Fenerbahçeli olarak her zaman gururumuzsunuz. İnşallah ben de sahada teşekkürlerimi sunarım sizlere. Kendinize iyi bakın. Ait olduğum yere geri döndüm, sizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın" ifadelerini kullandı.

"Bir rüya benim için de gerçekleşiyor"

Taraftara teşekkür eden Özil, "Her zaman destekliyorlar, zaten Fenerbahçeli olarak ne kadar büyük bir camia olduğumuz her zaman biliyoruz. Çok mutluyum, bir rüya benim için de gerçekleşiyor, sadece Fenerbahçe için değil" şeklinde konuştu.

"En kısa zamanda görüşürüz"

Karantinaya girecekleri evin kapılarını kapatmadan önce Mesut Özil bir kez daha sarı lacivertli taraftarlara mesaj göndererek, "Büyük Fenerbahçe taraftarı inşallah en kısa zamanda görüşürüz" dedi.

Belözoğlu: "Güçlü bir takımımız var"

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Emre Belözoğlu ise, "Mesut’un çocukluk hayali bütün Fenerbahçelilerin rüyası. İnşallah gerçekleşecek diye ümit ediyoruz. Allah izin verirse nice kupaları kazanacağımız seneleri yaşarız beraberce. Mesut ülke ve dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yıldızlarından bir tanesi. Taraftarımız müsterih olsunlar, iyi ve güçlü bir takımımız var. Mesut’un da gelmesi ile beraber inşallah çok güzel günler, çok büyük kupalar kazanacağız" dedi.

Mesut Özil'in futbol kariyeri

Mesut Özil futbola Almanya'nın Westfalia 04 Gelsenkirchen altyapı takımında başladı. Buradaki performansıyla Schalke'nin dikkatini çekti. Başarılı futbolcu 2005 yılında Schalke'nin U19 takımına geçti.

Yıldız futbolcu 2006 yılında A Takım'a alındı. Özil, 2 yıl sonra Werder Bremen'e transfer oldu. 2010 Dünya Kupası'nda turnuvanın en başarılı futbolcularından biri olan Mesut Özil, 2010 yılında Real Madrid'e 18 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

3 sezon Real Madrid'de forma giyen Mesut Özil, 159 maçta 27 gol atıp 80 asist yaptı. 2013 yılında Arsenal'a geçen Türk asıllı Alman futbolcu 254 maçta 44 gol attı ve 77 asist yaptı.

Futbolculuk kariyerinde toplamda 105 gol atan Mesut 216 asist yaptı. Yıldız futbolcu, Almanya Milli Takımı ile 2014 yılında Dünya Kupası'nı kazandı.

Futbolculuk kariyerinde toplamda 105 gol atan Mesut 216 asist yaptı. Yıldız futbolcu, Almanya Milli Takımı ile 2014 yılında Dünya Kupası'nı kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler