Mesut Özil, Arda'nın izinden gidecek! Transferdeki adresi...

09.07.2020 - 11:01 | Son Güncellenme: 09.07.2020 - 11:10

Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, kariyerine Arsenal'de devam ediyor. Özil'in Ada ekibinden ayrılacağı gündemde. Mesut Özil hangi takıma transfer olacak? İngiltere basınından bir transfer iddiası ortaya atıldı. Mesut Özil transferinde Fenerbahçe devrede mi?

Mesut Özil, Arda'nın izinden gidecek! Transferdeki adresi...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Lig’de Arsenal forması giyen ve geleceği tartışma konusu olan Mesut Özil ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Mesut Özil, Arsenal’den ayrılacak mı? Mesut Özil, Türkiye’den hangi takıma transfer olacak? İngiliz basını yazdı.

Mesut Özil’in Arsenal’den ayrılacağı gündemde

Arsenal’de haftalık 350 bin sterlin kazanan Mesut Özil’in gelecek sezon Topçular’da kalmayacağı yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Başakşehir’e transfer olacak iddiası

İngiliz basını, Mesut Özil’in transferde ABD ve Türkiye olmak üzere 2 opsiyonu olduğunu yazdı.

Arda Turan’ın izinden gitmiş olacak

Pandemi sebebiyle verilen zorunlu ara sonrası yaşadığı sırtından yaşadığı sakatlık ve kazandığı parayla gündemde olan 31 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin Medipol Başakşehir olabileceği ifade edildi. Barcelona forması giyen Arda Turan da Medipol Başakşehir’e transfer olmuştu.

‘Almanya’ya dönme şansı yok’ ifadesi…

Ayrıca The Sun'da yer alan haberde; Mesut Özil’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf sonrası kriz yaşadığı ve Almanya’ya dönme ihtimalinin olmadığı öne sürüldü.

Acun Ilıcalı, Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transfer ihtimali için ne dedi?

Hatırlanacağı gibi Mesut Özil, Fenerbahçe’nin transfer gündemine gelmiş ve sarı-lacivertlilere yakınlığıyla bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, “Yakında güzel şeyler olacak gibi hissediyorum. Mesut Özil’in kontratı bittiği zaman bence favori Fenerbahçe olur. Elimden bir şey gelirse yapmaya çalışacağım. Bu konuda bir çaba içerisindeyiz. Olayların detayını anlatmak isterdim ama çok da anlatamıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Mesut Özil bu sezon kaç maçta oynadı?

Senin için hazırladığımız haberler