Mesut Özil Endonezya'ya gidiyor!
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'nin uzun zamandır kadro dışı bırakılan dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil sosyal medya hesabından Endonezya'ya gideceğinin haberini verdi..

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan tecrübeli yıldız oyuncu Mesut Özil sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Mesut Özil'in kulüpteki geleceği merak konusu olurken yıldız futbolcu sosyal medya hesabından Asya ülkesi Endonezya'ya gideceğini duyurdu. Özil "Endonezya seyahatim için sabırsızlanıyorum. Jakarta yakında görüşürüz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Söğüt, Mesut Özil ile ilgili olarak "Herhangi bir değişiklik yok. Meksika'daki bir kulüpte hissesi var. Ama hiçbir şekilde Mesut'un oraya futbolcu olarak gitme gibi bir düşüncesi yok. MLS için de aynı şey geçerli. Daha önce adı orayla geçmişti. Ama Mesut orayı tercih etmeyip, Fenerbahçe'yi tercih etti. Şu anda da düşüncesi değişmedi. Daha önce MLS'ten birkaç tane takım istemişti. Mesut Fenerbahçe'ye gelmek istedi ve şu anda Fenerbahçe'de. Mesut 2 sene daha Fenerbahçe'de top oynayacak." dedi.