Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'ten transfer açıklamaları

17.06.2022 - 20:54 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 21:52

Fenerbahçe'de uzun zamandır kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt oyuncunun geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'ten transfer açıklamaları

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak İsmail Kartal döneminde kadro dışı kalan Mesut Özil Jorge Jesus'un gelişiyle de takıma geri dönemedi. Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitmişti. 

e-spor oyuncusu olacak

Geleceği konusunda ne yapacağı merak konusu olan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt açıklamalar yaptı. Söğüt "Mesut Özil futbol kariyerini bitirdiğinde muhtemelen e-spor oyuncusu olacak. Fortnite'ta çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim." dedi. 

Futbolu bırakabilir

Söğüt Özil'in Fenerbahçe'de forma şansı bulamazsa futbolu bırakabileceğini belirterek  "Ben şu aşamada Mesut Özil'in Fenerbahçe'den başka bir takımda oynayacağını düşünmüyorum. Eğer yollar ayrılmak zorunda kalırsa futbolu bırakacağını düşünüyorum. Başka kulüpte oynamaz." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de 9 yabancının bileti kesildi!
Habere Git

O, futbolun Muhammed Ali'si

Söğüt ayrıca "Endonezya'da Mesut Özil'e cumhurbaşkanı gibi davrandılar. Mesut, insanların söylemekten çekindiği şeyleri söyleyebiliyor. O, futbolun Muhammed Ali'si." 

Senin için hazırladığımız haberler