Mesut Özil, Gençlerbirliği maçını nereden izledi?

14.03.2021 - 20:31 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 20:34

Fenerbahçe forması giyen Mesut Özil, sakatlığı sebebiyle Gençlerbirliği maçında oynamadı. Peki en az 4 hafta kadar oynamaması öngörülen Mesut Özil, Gençlerbirliği maçını nerede izledi? İşte detaylar...

Mesut Özil, Gençlerbirliği maçını nereden izledi?

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in sakatlığı devam ediyor. Özil, Gençlerbirliği maçında da forma giymedi. Peki, Özil maçı nerede izledi? Detaylar haberde...

Özil, Gençlerbirliği maçını tribünden takip etti

Antalyaspor ile oynanan maçta sakatlanan Mesut Özil, bir süre sahalardan uzak kalacak. Bu sezon transfer edilen yıldız oyuncu, Gençlerbirliği maçını tribünden takip etti. 

Saha dışından destekliyor

Mesut Özil sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da sarı-lacivertlilere saha dışından destek olmaya devam ediyor. Özil, yaptığı paylaşımda, “Takımıma bugün tribünden destek olacağım. Başarılar Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Bu sezon kaç dakika süre aldı?

Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe'de toplam 7 maçta oynadı. Süper Lig'de 6 maçta oynayan ve 4 kez ilk 11'de sahaya çıkan Özil, 344 dakika süre alırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 kez şans buldu ve 74 dakika sahada kaldı. Toplam 418 dakikada Özil skora katkı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler