Ümraniyespor Asbaşakanı Ünal Memiç'ten Mesut Özil açıklaması!

12.09.2024 - 14:36 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 16:18

Son dakika haberleri | TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor'da asbaşkan Ünal Memiç, eski futbolcu Mesut Özil ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. İşte detaylar.

Ümraniyespor Asbaşakanı Ünal Memiç'ten Mesut Özil açıklaması!

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımı Ümraniyespor Asbaşkanı Ünal Memiç Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Memiç, altyapı konusundaki projelerini anlattı ve Mesut Özil ile anlaştıklarını duyurdu.

"Mesut Özil ile anlaştık, imzalar atılacak"

Ünal Memiç, "Altyapı konusunda güzel bir gelişme oldu. Mesut Özil, Ümraniyespor'a tahsis edilen araziyi kullanıp altyapı tesisi kurmayı teklif etti. Tabii, Mesut Özil ile yaptığımız toplantıda biz de şunu istedik. Sana burada bir yer tahsis etmektense gel altyapıyı sana verelim. 19 yaş altını tamamen sen organize et ve sen çalıştır. Bu teklif onun da hoşuna gitti, yani bizden bağımsız araziyi kullanmak yerine bizimle entegre olması onun da hoşuna gitti. Mesut Özil ile anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılacak. Yurt içinden ve yurt dışından gelecek vadeden isimleri altyapımıza dahil edeceğiz. Bu altyapı projesinde temel prensibimiz Alman modeli olacak" ifadelerini kullandı.

Ünal Memiç, "Mesut Özil'in kulübümüzden herhangi bir maddi beklentisi yok. Altyapıdan yetişen oyuncuların satışı da Ümraniyespor'un kasasına girecek. Mesut Özil'in asıl amacı Almanya'daki altyapı modelini ülkemize entegre etmek" dedi.

Anelka'nın yerine takviye yok

Memiç, "Nicolas Anelka biz göreve geldikten hemen sonra ayrıldı. O pozisyon için bir ismi düşünmüyoruz. Futbol Direktörlüğü görevi için uzun yıllar Sivasspor ve Altınordu'da görev alan Murat Dizdar ile anlaştık. Murat Hoca'nın başarılı olacağına inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu "intikam" aldı iddiası!
Habere Git

Galatasaray'dan takviye

Memiç, "Galatasaray'dan kadromuza bir sağ bek transfer edeceğiz. Galatasaray ve oyuncu ile ilgili görüşmelerimiz olumlu yönde ilerliyor. Bu transferimiz kiralık olarak gerçekleşecek. Transfer resmiyet kazandığında resmi açıklamayı yapacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler