Mesut Özil için flaş iddia

09.08.2020 - 19:57 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 19:57

Son dakika transfer haberi.. Adı Fenerbahçe ile anılan ve sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldığı Arsenal'daki geleceği belirsizliğini koruyan Mesut Özil için flaş bir iddia geldi. Peki Mesut Özil ayrılacak mı? İşte detaylar..

Arsenal'de pandemi arası sonrası forma giymeyen Türk asıllı Alman yıldz Mesut Özil'in takımdan ayrılması için Kuzey Londra ekibinin formül bulduğu belirtildi.

Mirror'da yer alan habere göre; Arsenal, Mesut Özil'e başka bir kulübe bonservis ücreti olmadan gitme ve anlaştığı kulüpten alacağı maaş ile bu sezon kazanacağı maaş arasındaki farkı ödeme garantisi verdi.

Adı Fenerbahçe ile de anılan 31 yaşındaki oyuncu ile yolları ayırmak isteyen Kuzey Londra ekibinin böylece yeni transferlerin maaşları için yer açacağı vurgulandı.

Haftalık 350 bin pound alan Mesut'u isteyen bir kulüp bulunmadığı, Türk kulüplerinin de yıldız oyuncuya yüksek ücret veremeyeceği kaydedildi.

Öte yandan Alman yayın organı Bild, Mesut Özil ile ilgili bir analiz haber yayınlamış ve Mesut'un düşüşünün nedenlerini anlatmıştı.

HABER İÇİN TIKLAYINIZ

 

Senin için hazırladığımız haberler