Mesut Özil ile ilgili sıcak gelişme!

22.02.2019 - 12:36 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 15:36

Mesut Özil ile ilgili sıcak gelişme!

Arsenal'da zor günler geçiren Mesut Özil, dün gece haftalar sonra ilk 11'de sahaya çıktı

Yüksek kazancı nedeniyle takım içerisinde huzursuzluk yarattığı iddia edilmişti. Haftalık 300 bin Sterlin (yaklaşık 2 milyon TL) olan maaşı sebebiyle takımdan gönderilmeye çalışılmıştı.
Adı önce İtalyan kulüpleriyle anıldı, ardından devreye PSG'nin girdiği söylendi. Bir ara Fenerbahçe'nin de gündemine geldi ama Mesut, kiralık olarak takımdan ayrılmayacağını kulüp yetkililerine iletti.
Dün akşam Boxing Day (26 Aralık 2018) sonrası ikinci kez, BATE Borisov maçıyla ilk 11'deki yerini aldı.
Belarus deplasmanında 1-0 kaybeden Arsenal, Emirates'te 3-0 kazanıp turu cebine koydu.
Maç sonrası Unai Emery, Mesut Özil hakkında şunları söyledi... "Benim ona mesajım bugün olduğu gibi, 2 haftadır olduğu gibi net, çalışmaya ve bize yardım etmeye devam et!"
"Bugün ondan çok memnundum, ondan istediklerimizi sahada yaptığını gördüğüm için mutluydum."
"Bugün hızını, kapasitesini, kalitesini bize gösterdi. Takım arkadaşlarıyla uyumu iyiydi. Henrikh Mkhitaryan ve Alex Iwobi ile iyi anlaştı."
"Her maç farklı bir isme ihtiyacınız olabiliyor. Bu maçta da Mesut'a ihtiyacımız vardı. bu önemliydi ve bizim açımızdan pozitif sonuçlandı."
"Bugün ilk 11'de başladı diye bundan sonraki maçlarda da ilk 11'de mutlaka başlayacağının garantisini veremiyorum. Dediğim gibi, her maç farklı bir isme ihtiyaç duyabilirsiniz."
Mesut Özil bu sezon 19 resmi maçta forma şansı buldu ve 6 gole katkı yaptı. (4 gol - 2 asist)
Senin için hazırladığımız haberler