Mesut Özil, o gencin hayallerine dokundu!

25.02.2020 - 19:08 | Son Güncellenme: 25.02.2020 - 16:15

Mesut Özil, o gencin hayallerine dokundu!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’de forma giyen Mesut Özil, beyninde tümör bulunan bir taraftarın hayalini gerçekleştirdi. Özil, ciddi bir rahatsızlık geçiren taraftarı ve ailesini ağırladıktan sonra duygusal açıklamalar yaptı. Söz konusu görüşmede, Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe de yer aldı.

Mesut Özil’den Arsenal taraftarına jest

Arsenal taraftarı olan 17 yaşındaki Jake Lee, İngiliz ekibinin özel davetlisi olarak Premier Lig’de Everton ile oynanan ve Topçular’ın 3-2 kazandığı Everton maçını VIP’den izledi.

Beyin tümörü teşhisi konuldu

2019 yılı Ocak ayında beyin tümörü teşhisi konulan Arsenal taraftarının kemoterapi gördüğü ve sol tarafındaki hissizlik sebebiyle tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olduğu belirtildi.

Jake’in ailesi memnun: ”Minnettarız”

Futbol ve özellikle Arsenal, Jake’in tutkusu. Jake Lee’nin annesi, “Jake yaşıyor, nefes alıyor ve futbolu çok seviyor. Bu jest gerçekten de inanılmaz. Mesut Özil’in ailesi de bize çok nazik, kibar davrandı. Muhteşem bir gün geçirdik. Bunun için minnettarız” ifadelerini kullandı.

Mesut Özil: “Çocukların gülümsemesini sağlamak mutlu ediyor”

Mesut Özil ise, ”Jake ve annesinin VIP konuklar arasında olması bizim için bir onurdu. Çocukların yüzlerinde mutluluk hissi yaratmak ve onları gülümsemesini sağlamak beni her zaman mutlu ediyor” diye konuştu.

Mesut Özil bu sezon kaç gol attı?

Bu arada, Everton karşılaşmasında ilk 11’de başlayan Mesut Özil, 82.dakikada oyundan alınmıştı. Özil bu sezon Arsenal ekibinde 21 maçta 1603 dakika süre aldı ve 1 gol atıp 2 de asist yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler