"Mesut Özil örnek alınacak bir oyuncu ama benim idolüm..."

23.01.2021 - 08:38 | Son Güncellenme: 23.01.2021 - 09:13

Türk futbolunun çok şeyler beklediği Emre Demir, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi Radyospor'a konuştu. Genç orta saha çıkışlarını Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istediklerini söylerken Barcelona ve Sevilla'nın ilgisinden de bahsetti.

"Mesut Özil örnek alınacak bir oyuncu ama benim idolüm..."

Kayserispor'un 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Demir, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu. 

"Umarım sonuca gideceğiz"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Emre, "Son elde ettiğimiz sonuçlarla alt sıralardan kurtulduk. Çıkışımızı Fenerbahçe maçında sürdüreceğiz. Kadıköy'de puan ya da puanlar almak için oynayacağız. Çok iyi çalışıyoruz, umarım sonuca gideceğiz" dedi. 

Barcelona ve Sevilla'nın ilgisi!

Emre Demir, "Gençlerbirliği maçında çok iyi oynadığımı düşünüyorum. Umarım daha fazla süre alırım. Kendimi her geçen gün geliştirdiğimi düşünüyorum. Süper Lig'de en genç yaşta oynayan 3. oyuncuyum; ama en geç yaşta gol atan oyuncu benim. Sol ayaklı oyuncu bence özellikli bir oyuncudur. Bence çok büyük avantaj... Ama ben iki ayağımı da kullanabiliyorum. Barcelona ve Sevilla'nın maçlarımı hâlen izlediklerini düşünüyorum. Başka takımlar da izliyordur" şeklinde konuştu. 

Mesut Özil'i beğeniyor ancak Modric hayranı!

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak ise Emre Demir, "Büyük oyuncu, ligin marka değerini arttıracak. Örnek alınacak bir oyuncu... Beğendiğim oyunculardan bir tanesi Mesut Özil. En beğendiğim oyuncu Luca Modric. Saç stili olarak bazen beni Modric'e benzetenler de oluyor" dedi.  

Bu sezon tüm kulvarlarda 8 maçta 249 dakika süre alan 17 yaşındaki oyuncu 2 gol kaydetti. Emre’nin Kayserispor ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler