Mesut Özil oynayacak mı? Emre Belözoğlu'nun kararı

Eren Tuncay
28.04.2021 - 11:19 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 11:20

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Alanyaspor ile önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında kayıp vermek istemiyor. Sarı-lacivertlilerde Mesut Özil'in oynayıp oynamayacağı ise merak konusu. İşte detaylar...

Mesut Özil oynayacak mı? Emre Belözoğlu'nun kararı

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş’ın 3 puan gerisinde olan Fenerbahçe sezonun en kritik maçında deplasmanda Alanyaspor karşısına çıkacak. Sarı lacivertli takımda tedavileri devam eden Diego Perotti, Sadık Çiftpınar, Nazım Sangare, Altay Bayındır ve sarı kart cezalısı İrfan Can Kahveci forma giyemeyecek.

Şans bulabilir

Fenerbahçe’de devre arasında transfer edilen Mesut Özil uzun süre sonra kamp kadrosuna dahil edildi. Mart ayında Fenerbahçe’nin kendi evinde 1-1 kaldığı Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan 32 yaşındaki yıldız tedavi sürecinin ardından takıma katıldı. Sarı lacivertlilerin a takım direktörü Emre Belözoğlu’nun maçın gidişatına göre Mesut Özil’e ikinci yarıda şans vermesi bekleniyor.

Kaptan dönüyor

Fenerbahçe’de Nazım Sangare’nin sakatlanmasından sonra sağ bekte tek oyuncu olarak Gökhan Gönül kaldı. Tedavi süreci tamamlayarak takıma dönen tecrübeli oyuncu zorlu deplasmanda görev yapacak. 36 yaşındaki yıldız Alanyaspor maçı öncesi sarı kart sınırında bulunuyor. Gökhan Gönül kart görürse Kadıköy’deki Erzurumspor maçında forma giyemeyecek. Böyle bir durum olması halinde takım içinden alternatif yaratılacak. Daha önce sağ bekte oynayan Mauricio Lemos ve Ozan Tufan en kuvvetli iki aday olarak öne çıkıyor.

7 oyuncu kart sınırında

Gökhan Gönül’ün dışında sezonun bitimine 5 hafta kala Fenerbahçe’de 7 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş görev alacakları karşılaşmalarda kart görürlerse cezalı duruma düşecekler.

Senin için hazırladığımız haberler