Mesut Özil sakatlık sonrası ilk kez görüntülendi...

11.03.2021 - 14:50 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 17:50

Fenerbahçe haberleri… Antalyaspor maçında sakatlanarak takımından ayrı kalan Mesut Özil’in objektiflere yansıyan yeni görüntüsü sarı lacivertli taraftarları üzdü. İşte detaylar…

Mesut Özil sakatlık sonrası ilk kez görüntülendi...

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil, Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımından ayrı kalıyor. Süper Lig’in 28. haftasında oynanan karşılaşmada ünlü futbolcunun ayak bileği dönmüş ve bağlarında ciddi zedelenme oluşmuştu.

Koltuk değnekleriyle ayakta durabiliyor

Bu nedenle Konyaspor deplasmanında forma giyemeyen Mesut’un tedavisinin sürdüğü ve koltuk değnekleriyle ayakta durabildiği belirtilmişti. Yıldız futbolcu bu haliyle ilk kez görüntülendi.  

Mert Hakan Yandaş'la beraber görüntülendi

Milliyet’te yer alan habere göre, Mesut Özil, takım arkadaşı Mert Hakan Yandaş ile beraber bir otelden çıkarken fotoğrafı çekildi. Buradan yansıyan karelerde de Fenerbahçeli futbolcunun koltuk değneği kullandığı görüldü. Mesut daha sonra Mert Hakan'ın kullandığı arabaya binerek mekandan ayrıldı.

Tedavisi süren Mesut Özil’in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sarı lacivertli takıma ara transferde katılan yıldız futbolcu sakatlanana dek Süper Lig’de 6, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 maç olmak üzere toplam 391 dakika süre aldı.

Mesut, Fenerbahçe’de henüz gol ya da asistle tanışamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler