Mesut Özil tarafını seçti: Haydi Spurs!

14.05.2024 - 16:44 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 16:55

Son olarak Süper Lig takımlarından Başakşehir forması giyen ve 22 Mart 2023 tarihinde futbolu bırakan Mesut Özil, Tottenham-Manchester City maçıyla ilgili paylaşım yaptı.

Mesut Özil tarafını seçti: Haydi Spurs!

AJANSSPOR-HABER

Son olarak ülkemizde Trendyol Süper Lig ekiplerinden Başakşehir forması giyen ve 22 Mart 2023 tarihinde futbolu bırakan Mesut Özil, İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğu yakından ilgilendiren Tottenham Hotspur- Manchester City maçıyla ilgili sosyal medya hesabı X'ten bir paylaşımda bulundu.

"Bu gece ilk kez; Haydi Spurs!"

Türk asıllı Alman eski futbolcu paylaşımında, "Bu gece ilk kez; Haydi Spurs! Tottenham bu gece kaybetmezse onlarla bir daha dalga geçmeyeceğim. Söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Arsenal forması giymişti

35 yaşındaki eski futbolcu 2013 - 2021 yılları arasında İngiliz ekibi Arsenal'in formasını giymişti.

Arsenal kariyeri

Arsenal kariyerinde 254 maça çıkan Mesut Özil, 44 gol ve 75 asistlik performans sergiledi.

Arsenal ile 6 kupa kazandı

Türk asıllı Alman eski futbolcu, İngiliz kulübü ile 4 İngiltere Kupası ve 2 İngiltere Süper Kupası kazanmış ancak lig şampiyonluğu sevinci yaşayamamıştı. 

2021 yılında Arsenal'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil, 2022 yılında Başakşehir'e transfer olmuş ve 22 Mart 2023 tarihinde futbol kariyerini noktalamıştı.

Tottenham Hotspur - Manchester City hangi kanalda?

Öte yandan İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğu yakından ilgilendiren Tottenham Hotspur - Manchester City mücadelesi saat 22.00'de başlayacak. Bu dev maçı beIN SPORTS 3 naklen yayınlayacak.

Arsenal maç fazlasıyla lider

Premier Lig'de Arsenal 1 maç fazlasıyla 86 puanda zirvede yer alırken, Manchester City ise 85 puanla ikinci sırada bulunuyor. Manchester City kalan maçlarını Tottenhem ve West Ham ile oynayacak. Arsenal ise, son maçında Everton'ı sahasında konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler