Mesut Özil transferi için flaş iddia! Fenerbahçe...

18.01.2019 - 09:52 | Son Güncellenme: 18.01.2019 - 12:52

Mesut Özil transferi için flaş iddia! Fenerbahçe...

Fenerbahçe ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ara transfer döneminde birçok isimle temas halinde olan Fenerbahçe, 2019'un bombasını patlatmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Mesut Özil için şartları zorlayacak

Sarı lacivertliler, Arsenal'in kadroda düşünmediği Mesut Özil için tüm şartları zorlamaya hazırlanıyor.

Unai Emery, Mesut'u gözden çıkardı

İngiltere'de yayın yapan Mirror, Arsenal'in Mesut'un yıllık ücretinin bir kısmını karşılayıp, kiralayacağını yazarken, teknik direktör Unai Emerey'i de yıldız oyuncuyu gözden çıkardığını açıkladı.

Arsenal, Mesut için gelen kiralama tekliflerini değerlendirecek

Ada temsilcisinin, 30 yaşındaki oyuncunun 2021 yılına kadar sürecek sözleşmesindeki ücretin bir bölümünü ödeyip, gelen kiralama teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi Mesut için harekete geçti

Nişanlısı Amine Gülşe ile evlilik hazırlıkları yapan ve İstanbul'da ev bakan Mesut'un bu durumu Fenerbahçe Yönetimi'ni harekete geçirdi. "Bir gün Fenerbahçe forması giymek isterim" diyen Türk asıllı Alman futbolcu için düğmeye basan sarı-lacivertliler, taraftarın yüzünü güldürmeyi planlıyor.

Arsenal'de süre alamıyor

Arsenal'in son 10 maçının 6'sında kadroya alınmayan Mesut Özil, birinde ise yedek kulübesinde oturdu. Bu süreçte 1 maçta 90 dakika oynayan Mesut, 2 karşılaşmada da toplam 60 dakika sahada kaldı.

4 gol atıp 1 asist yaptı

41 gol, 73 asist Bu sezon Arsenal formasıyla 16 resmi maçta bin 125 dakika sahada kalan Mesut, 4 gol attı, 1 de asist yaptı.

Arsenal'de toplamda 212 maçta oynadı

Ayrıca yıldız futbolcu, 6. sezonuna girdiği İngiliz ekibiyle toplamda 212 resmi karşılaşmada oynadı; 41 gol, 73 asistlik bir performans sergiledi. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler