Mesut Özil transferinde flaş gelişme! Sözleşmesi...

06.01.2021 - 11:06 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 18:33

Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Mesut Özil ile anlaşma sağladı mı, sözleşmesi kaç yıllık? İşte detaylar...

Mesut Özil transferinde flaş gelişme! Sözleşmesi...

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de kadro dışı kalan ve geleceği merak konusu olan Mesut Özil ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Mesut Özil, Fenerbahçe ile anlaştı mı? İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Mesut Özil Fenerbahçe'de

A Spor'un son dakika bandıyla verdiği habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Mesut Özil ile prensip anlaşmasına vardı.

Anlaşma 3.5 yıllık olacak

Arsenal'den ayrılacağı daha önce de gündeme gelen Özil ile Fenerbahçe'nin 3.5 yıllık sözleşme yapacağı ve tarafların uzlaştığı öne sürüldü.

İstanbul mesajı vermişti

Sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımı yapan Mesut Özil'in kısa süre içerisinde Fenerbahçe forması ile kamera karşısına geçeceği ifade edildi. 

Taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi

Öte yandan İstanbul Boğazı'ndan çekilmiş bir fotoğraf paylaşan Mesut Özil'e sarı-lacivertli taraftarlardan binlerce mesaj gelmişti. 

Mesut Özil bu sezon kaç maçta forma giydi?

32 yaşındaki yıldız futbolcu, 7 Mart'tan bu yana resmi maçta forma giymedi. Özil, geçtiğimiz sezon ise Arsenal formasıyla 23 maça çıkarken 1 gol 3 asistlik performans sergiledi. Alman basını, daha önce Mesut Özil'in yıllık 18 milyon Euro kazandığını yazmıştı.

Kadro dışı kalmasıyla ilgili Mesut ne demişti?

Arsenal'de kendisine karşı gösterilen yaklaşımdan rahatsız olduğunu söyleyen Mesut Özil, kadro dışı kalmasıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Premier Lig'de forma giyemeyecek olmaktan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. 2018'de yeni sözleşme imzalarken sevdiğim kulüp Arsenal'a bağlılığımı gösterdim ancak bunun karşılığının olmaması beni üzdü. Artık öğrendim ki sadakat bugünlerde zor bulunan bir şey. Yakın zamanda kadroda tekrar yer bulabilirim diye her zaman pozitif kalmaya çalıştım. Bu yüzden şimdiye kadar sessizliğimi korudum."

"Hem Özil hem de Fenerbahçe aynı global markayla anlaştı"

Bu arada TRT Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Mesut Özil ile ilgili bazı detayları paylaştı. Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin PUMA ile anlaşma sağladığını ve bu sponsorluğun etkisini dile getirdi:

"Forma sponsorlarıyla ikisinin de sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Hem Fenerbahçe hem Mesut Özil aynı global markayla anlaştı. Mesut Özil cephesinde herhangi bir problem yok. Şu anda imza yok. Sponsorluk, maddi detaylar, Arsenal ile sözleşmesini feshetmesi gibi sorunlar halledilince transfer olacak gibi duruyor. Başka Ali Koç'un bir sözü vardı: Bizim için bir rüya. Rüya gerçeğe dönüşmek üzere."

Senin için hazırladığımız haberler