Mesut Özil transferinde pürüz çıktı

09.01.2021 - 18:14 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 21:59

Fenerbahçe'nin çok istediği Arsenal forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in transferinde pürüz çıktı. Arsenal yönetimi, yıldız futbolcunun kalan ücretini istemesini ve sözleşmesinin fesih talebini kabul etmedi.

Mesut Özil transferinde pürüz çıktı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de taraftarın en büyük hayallerinden biri Mesut Özil transferi başka bir bahara kalabilir. Sezon başında Arsenal'in kadro dışı bıraktığı Mesut Özil'in artık takımda ayrılmak istediğini ve futbol oynamak istediğini yönetime bildirdi. Bunun üzerine İngiliz ekibi Arsenal ile masaya oturan yıldız futbolcu, beklediği cevabı yönetimden alamadı.

Alacaklarından vazgeçmeli

Arsenal ile mevcut sözleşmesi devam eden Mesut Özil'in kulüpten alacaklarından feragat etmesi halinde sözleşmesinin sonlandırılabileceği ifade ediliyor. 

 

İngiliz ekibinden haftalık 350 bin pound kazanan Mesut Özil, Fenerbahçe'de futbol oynamak için bu ücretten feragat da bulunabilir. 

Fenerbahçe'nin teklifi

Öte yandan Ajansspor'un Fenerbahçe muhabiri Barış Şehirlioğlu'nun ulaştığı bilgilere göre sarı lacivertli kulüp, transfer gerçekleşmesi halinde yıldız futbolcuya  3.5 milyon Euro artı başarı ve performans bonuslarını içeren sözleşme yapacak.

Özil'in kariyeri kupalarla dolu

32 yaşındaki yıldız futbolcu Mest Özil, kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Ayrıca İngiltere'de Arsenal ile 4 lig kupası, 2 Süper Kupa; İspanya'da Real Madrid ile 1 lig şampiyonluğu, 1 de Süper Kupa zaferine sahip

Senin için hazırladığımız haberler